Lördagskväll!

Ja, idag är de lördagskväll! Det firar jag med ett äpple och Melissa Horn. Jobbar dubbelt imorgon så jag lär väl vara pigg.
Träningsvärk har jag fått också. Denna dag sitter det mest i armarna och magen... Kan lätt bli så efter att ha irrat runt på hotellet med städsakerna i högsta hugg. Blev lite mer timmar idag också, eftersom frukostgästerna behagade att sitta en timme efter frukoststängning...
Slutade runt tre, då var det nästan bara till att gå hem och byta om och gå tillbaka till matsalen eftersom maten serveras halv fyra. Kyckling idag. Gott som faen!
Sen blev de promenad. Denna dag var faktiskt både Maja och Ida me. Inte bara jag och Annice. De två förstnämnda gick dock inte i det tempo som jag och A. ville, så de slutade med att vi gick själva i alla fall!

Ne, om man skulle röka kanske (har nästan slutat) men jag har inte så mycket annat för mig eftersom alla jobbar för tillfället. Hm, vi får se. Kanske väntar. Ska in sen i alla fall. Slut på både bröd och pålägg och frukt. Får gå upp och shoppa loss i kylen i köket helt enkelt! Haha, gratis givetvis!

Fan vilka tråkiga inlägg förresten.. Ska skärpa te mig!

Martins (chefens) bror va här idag.. Jävlar va lika dom är. Kommer säkert ske någon form av pinsamheter i vinter. Ser ju inte skillnad alls nästan!

Adjö

När jag kommer hem tänker jag bo i en soffa... eller säng och leva på vatten!!!

Wiiho!

Bästaste Jämpa har fixat en ny header till mig, eftersom jag själv är helt okapabel till sådana saker :) Tack!

Vaknat, ätit och varit ute på promenad. En snabb promenad med Annice. Alltså inte snabb som kort utan snabb som fort och jobbig! Min kondition är inte riktigt vad den borde, får ju skärpa till mig faktiskt! Får nog ta en till vända sen. Är ju så in i helvete jobbigt bara. Uppförsbackarna är ju sådär kul här på fjället.

Ska jobba ikväll också. Borde vara nervös, men ne. Orkar inte lägga energi på något som förmodligen i alla fall kommer sluta med katastrof! De får jag ta då helt enkelt!!!

Ne, nu ska jag träna lite tänkte jag och äta en mandarin...

Adjö

Du måste ha missbedömt avstånden
du måste ha blandat ihop mig med nån
Vad du än missbedömt
Hur du än...
Blanda det längre och närmre och kom


Guestblogin' from sweden...

Jenny gästbloggar! tadaaaa nu har jag gjort en header Ankie! Jag har egentligen lite småfix kvar. Kanter som ska skäras av text som ska flyttas runt lite osv men det har jag inte riktigt tid med just nu så det får vänta en stund!

Men men nu ser vi hur Ankfan ser ut iaf! :D Hoppas den inte är helt skev i andra/era webbläsare? Jag har kollat i både min och på en annan och det ser då lika ut. Nu har jag INT TI  nå mer! Pussar och Kramar Adjöken Adjööö

Soon... just a few more hours!

Jag glömmer för varje gång
jag lär mig ingenting
Jag har lika ond hand
med människor som med ting
Om jag hittar en ny väg ut
är den borta nästa dag
så fort nåt är bra för mig
förbjuds det enligt lag

Oväntat!!

Ja, såg minsann på FB att Carro skulle till Norge här om dagen. Skrev och frågade vart hon skulle, och tro på fan, hon ska vara typ 40 minuter härifrån. Det är sjukt, men detta land verkar vara mycket litet ibland! Då lär det ju hinnas med en träff eller två!

Jobbade själv idag/imorse. Grejjade allt efter frukosten och städade de få rum som var idag. Inga avresor iaf så de va ju lätt städning!

Skulle varit ut och gått också, men det blev inge idag. Slutade runt halv två, då blev de läsning. Sen skulle vi ju äta halv fyra, sen va det mörkt! Ah, dåliga ursäkter för att inte göra något, men men! Får ta igen de imorgon istället! Tränat magen har ju ju gjort iaf, har ju träningsvärk varje dag!
 
Fick en bild på Johans lille pojk idag. Brukar i ärlighetens namn inte tycka att bebisar är söta, men han var det. Jätte söt till och med! Måste be Johan att hålla mig uppdaterad under dessa veckor, minst en bild i veckan!

Ahh, just ja. För er som inte trodde att jag skulle åka längdskidor här, skall jag bevisa motsatsen. Det finns till och med att låna. Ska ta kort när jag glider fram i spåren så ska ni få äta upp att ni hånas i förväg :)

Ahh, en sak till! För er som inte vet det, har jag köpt den exakta storleken på både serverings skjorta och byxor, detta innebär att det ser sådär ut just nu. Tänkte ju att jag skulle tappa några överflödiga, så de skulle se bra ut, men innan de då???? Hur tänkte jag där undrar jag nu!? 
 
Jaha, torsdagskväll nu då!! Blir liggandes här tills Maja slutar kan jag tro. Om jag inte tar mig för att dammsuger en sväng. Så mycket kan jag väl göra när Maja hade varit så snäll och plockat ordning när jag kom hem. Ja, så får de bli!

Adjö

Faster Angelica!

Japp.. kan från och med denna dag tilltalas faster Angelica. Johan fixk en liten pojk idag. för typ en och en halvtimme sedan! Det gick tydligen ganska fort, dom kom in sju imorse, och Kajsa mådde bra. Han ringde nyss :) Stolt faster till en liten knodd! <3

Livet på fjället är behagligt. Har bara jobbat några timmar igår och idag. Blir mer och mer, speciellt på helgerna och ferieveckorna..och inte att förglömma påsken! Men jag är glad ju mer jag får jobba :)
Igår va de BOB-race med Maja, Annice och Ida. Eller Ida kollade mest på för hon är sjukskriven :) Bröstförstoring räknas också som en sjukdom tydligen, haha!
Tog oss några shot på kvällskvisten, men halv elva låg jag i sängen och försökte somna minsann!

Idag slutade vi runt halv två, då blev de promenad i det helt fantastiska väder som är just i detta nu. Solen värmer ju till och med!

Nää.. lär träna magen lite nu innan maten... Martin, ägaren/kocken, hade inte tid att göra mat till oss idag så vi får pizza... syndigt I know, men har man tränat så har man :)

Adjö

hur ska de gå?

Ola-byxor, ola-jacka eller ola-väst!

Ja, man säger alltså Ola-byxor till jeans...detta medför en sjujävla massa skratt mellan svenskar och norskar! Frågade om man sa ola-väst till jeans-väst....man gör det! Detta gör denna roliga konversation mellan länderna ännu mer festlig! Ah!

Började jobba idag...eller ne, vi gick igenom allt.. var allt finns och hur man gör det. Mer än så gjorde jag faktiskt inte idag. Jo, dammsög salongerna åt Annice, så slapp hon stå och visa hur man dammsuger, vore ju mest pinsamt för henne. Hon visade Maja hur man ska duka och jag dammsög. Bra uppdelning. Imorgon börjas de klockan 10.00...Haha. Jag klagar inte. Ska tydligen vara lugnt de första två veckorna, sen blir de fullt pådrag resten av vintern!

Vi bor ju, som sagt, betydligt bättre än sist i Beito. Pratat lite mer med en av tjejerna också. Det är alltså Annice (tror hon stavar så).. en 19-åring från västerås. Den andra heter Ida, men hon tillbringar mycket tid vid sitt ex i Gol tydligen. Får väl bekanta oss mer med Annice då, men det blir nog inga problem.

Har fruktansvärd träningsvärk vill jag bara påpeka till alla som läser detta, får jag som jag vill så ska jag ha det de tre nästa månaderna också! Imorgon ska jag köra ett idiot pass tänkte jag. Ett sådant i veckan borde bli bra, så kör jag normalt de andra dagarna :)

Ne, lite te nu kanske! Sen kanske man ska börja läsa en bok... Men för i helvete, jag hör ju själv att det inet låter som mig, men men! Ska de va ändring så ska de! All in eller ingenting. Får ta igen de förlorade sakerna när jag kommer hem :)

Adjö


Wow

Jaha. Första natten här. Sov sådär bra. Eller nej, sov inte bra alls faktiskt. Varmt och för stor kudde skyller jag på. Gillar inte duntäcke ju, får fråga idag om det finns något annat :)
Gårdagskvällen var en underlig kväll må jag säga. Vi hade förberett oss på att få hämta mat i köket och gå ner till vårat ställe och värma på eller nå.
Nee, då kommer vi till spisesalen (matsalen) och hon säger varsågoda och sitt här. VA? med gästerna, fast på andra sidan, blev vi serverade fyrarätters middag. Hallå där, detta va något vi skämtade om på vägen hit. "Haha, vi kanske får middag i stora matsalen ikväll, och vi kanske får va lediga imorgon" Det är ju sant. Vi är lediga idag. Ska gå och kolla vart jag och min snöbräda skall tillbringa mycket tid tillsammans...

Ne, nu ska vi gå och äta frukost, sen lär jag färga håret för nu är det illa.

Men ska jag falla, jag då ska det finnas tid att falla fritt

Adjö


Fjäll, Norge och en sjujävla bilresa...

Jaha, hör sitter jag... på norska fjället och har precis grejjat internet på rummet! Älska detta rum. Nu gör jag nog det för att jag vet vilket helvete det var att bo i källaren i beito! Men detta rum är över all förväntan i alla fall! Egen toalett och dusch finns det, det hör ju inte till vanligheten i kollektivboenden. Man kanske inte kan kalla detta kollektiv boende. Jag och Maja bor i ett rum, och två andra tjejer bor i ett annat rum. Delat kök! Har inte hunnit träffat dom andra tjejerna än! Blir väl till middagen som serveras 19.00 idag :)
Imorgon ska vi tydligen få ta det lugnt. Gå runt och kolla lite och bara vara!!! Tänkte dra med Maja och kolla vart utförsbacken är, för det fanns minsann. 10 minuters promenad bara... Wiiiii

Ahhh... bilresan va sådär kul. Sov iofs ganska länge där på morgonkvisten. Vaknade runt kvart över åtta och somnade nästan lika fort igen!

Nee, om man skulle packa upp lite kanske. Maja har redan börjat. Hon är snart klar. Jag har inte börjat än, som vanligt! Sen blir det nog en film innan middagen. Trivsam lördag i norska fjället kan man kanske säga.!

Köp en keyboard, det låter fint och är en bra sak :p

Adjö


Hur ska det gå?

Ah, skulle verkligen behöva börja packa, men var är motivationen tro. Inte i detta rum i alla fall. Har börjat men slutar lika fort igen. Vet inte vad som ska med och inte med. ÅH! Nu kom Johanna hit. Trevligt! Ska nog sätta på lite kaffe. De va ett tag sen nu :) Börjar bli sugen på nå gott, typ en bulle! Men ne, nu lär jag ge mig! Ni ska få se på fan när jag dyker upp i vår. Hoppas ni inte känner igen mig ens :) Lite nervös för jobbet har jag börjat bli också. INTE KUL. Men det går nog bra. Hoppas att det blir någon form av mjukstart så vi är lediga på söndagen också. Haha, in my dreams! Ne, om jag skulle kika in och packa en till tröja eller två. Vet seriöst inte vad jag ska ta med. Aja, senare problem antar jag! ...och vad du än gör med mig nu, och vad du än försöker säga nu, så får du mig ändå! Adjö

Wow, jag har fått en mugg!

Ja, snällaste Johanna har köpt mig en alldeles egen termomugg. Man skall ha kaffe i den. Eller, jag ska ha kaffe i den. Till exempel när man ska på roadtrip. Åh, vilken perfekt sak. Jag gillar den! Har tillbringat större delen av dagen med Johanna. Jag menar det seriöst. Klockan 07.15 hämtade jag henne på KB där det bar av mot ludvika sjukhus. Man ska tydligen, när man blir gammal, kolla om man håller på att få cancer. Själva "undersökningen" va över på ett kick och jag va nöjd som få. Då åkte vi hem igen. Eller en snabbsväng och hämtade mamma och åkte vidare mot grandma´. Skulle tydligen hämta upp diverse saker som jag så himla prompt måste ha med mig till Norge.! 4 dagar kvar nu! Jämpa ringde och ville ha sällskap till Ludervika för diverse sakhandlingar till "stugan". Det tog några timmar, men som sagt, fick mig ju en fin "kaffe-termos-mugg" :) Ikväll kommer Jojje hit också. Jämpa till tillbringa två dagar i den stora staden Falun för plugg och dylikt. Mysmongot får mer än gärna vara här, för både mig och mor. Då kan jag få ta ett propert adjö av jycken också. Han är ju på topplistan av saker jag kommer att sakna! Sen är det torsdag, gillar denna torsdag. Den känns bra. Hoppas den blir bra(?) Ne, nu lär jag vila klart. Hann knappt somna innan mor gormade att maten va klar. Sen lär jag väl packa antar jag. Vart börjar man? vad skall medtagas? Ah, det ordnar sig! Först kaffe :) Lyssnade på en fin bit idag, glömde bort vilken så egentligen va det ju oviktigt! Adjö. Om ni förresten undrar varför det blev så konstigt skrivet så råkade jag trycka på någon knapp och hittar den inte igen!

Forever thinking about things...

När blir man filosof? Man skulle nästan kunna säga att jag är det! Jag tänker och tänker och tänker på saker som man inte i normala fall tänker på. Imorse till exempel, tänkte jag på cd-skivor. Alltså sjävla konstruktionen av dem. Varför och hur kom någon på detta smarta fenomen. Det vill jag veta! Nu, idag helst!

A, helgen är slut igen. Blev en trevlig "sista helgen med gänget"! Fredagen tillbringades dock hos far på björkås. Broder och Case va där också. Trevlig kväll med en iskall öl eller två!
I lördags blev det någon sorts inofficiell inflyttningsfest i Jennys mansion. Åh, kommer sakna det lilla huset i skeppmora när Norge resan snart är ett faktum.
Kommer sakna massa saker. Typ jennys pulverkaffe som blivit någon sorts favorit! Ja, jag kommer ju sakna massa människor också och alla trevliga saker man gör med de bästaste. Men men, det är ju bara tre månader. Det går väl fort..eller?

Ne, nu lär jag kolla läget på potatisen i köket. Sen ska jag nog bädda ner mig framför en film. Eller så lånar jag en bil och gör något kul. Kan komma på massa saker bara sådär. Jenny ska nog till Skeppmora snart också. Kanske! Det kan man ju inte missa. Måste ju tillbringa mycket tid där nu så jag inte glömmer bort vart det ligger!!!

Det gör ont förresten. Bredvid ögat!

Ska snart börja använda norska telefonkortet också. Tänk på de ni som hade tänkt att höra av er när jag inte längre är i denna by!

Adjö

Hej svejs va?

Ne, nu ska jag skärpa mig på bloggfronten! OM Jämpa bara kunde fixa till headern så...

Nytt år. 2010, det känns bra! Då får man börja om på nytt har jag hört. Vad är det egentligen man ska börja om med? Att göra samma sak som förra året? Jag vet inte, men det känns som att detta år kommer bli ungefär lika bra som förra.
Norge va ju kul förra året varför skulle de inte bli de nu. Åker nästa lördag. Bye bye Bärge, syns till våren! Nu är det dock nytt ställe, nya människor och ett nytt jobb att lära sig. Det ska nog ordna sig. Maja och jag brukar klara det mesta.
Sen kom våren ja, då åkte jag ju till tunisien förra året. Det va varmt i två veckor kan jag säga!
Sommaren bjöd på mycke spännande saker. Jobbade lite gjorde jg ju också, lagom faktiskt! Mycket skratt, fest och älskade kompisar! Det kommer förövrigt bli de mest jobbiga att lämna. Mina älskade vänner och alla underbara ungar. Åh!
Hösten tillbringade jag ju en månad i spanien så man kan ju inte klaga. Casa de Barbara kan vara det bästa. Åker nog dit åtminstone en gång detta år också :)
Sen blev de snö!!!! Usch, INTE kul.. men under juletiden hände det mycket trevligt! Bästa på länge :)

Hmm..nytt år!

Jämpa har köpt sig ett mansion också. En hus i skeppmora som är på vippen att bli klart i dagarna. Jag ska dit snart och måla klart toadörren som jag började med igår. Det blev mycket kaffe igår och mycket gjort också för den delen. Längtar tills hennes hus är klart och hon kan bo där. Bra gjort Nennniiii!!!
På lördag skall det invigas med en liten fest är det tänkt. Ooo så kul. VVV på SOLO efter förfesten. Kan bli spännande.
Idag ska jag till min far klockan 18.00! Mat ska ätas och presenter utdelas, för jag har ju minsann fyllt år också. MIN dag va i måndags och jag tackar för alla presenter. Det konstiga är att jag blev yngre. Alla andra blir tydligen äldre, men dock inte jag! Lustigt!

Ne, sitter och lyssnar på en fin bit. En mycket bra version av en mycket fin bit. "lalala....I´m just a small town girl" Kommer att tänka på så mycket under denna vackra låt.

Ne, återgå till något vettigt vore väl smart. En dusch kanske....om jag orkar!!

På återseende, snart!

Adjö!

RSS 2.0