Yeey Angelica, du är ett freakin´ pucko

Ibland är jag inte alls som jag borde...
Tänker inte alls på vad jag gör eller hur jag agerar.
Fan.

Har så mycket inombords som vill ut, men energin ligger och gnyr någon helt annanstans. Borde släppa många saker, jag vet. Men jag funkar inte så. Jag är duktig på att fokusera för mycket.
Men vafan, de är ju svårt att vara någon jag inte är!!!

Sthlm imorrn, nervös... Mycket!
Hemma på tisdag igen, de känns skönt, men de absolut skönaste är att åka bil fram och tillbaka. Tack kära mor (och hennes vänner) för att ni ska tillbringa natten på hotell :)

Ne, nu ska jag hem och packa...

Adjöööö

Yeeey lördag...

Skulle varit på mitt bästa humör egentligen... Är inte på särskilt dåligt humör, men jag vill faktiskt också dricka bål och vara utklädd och umgås med mina vänner. Har dock bestämt mig för att det är bäst att vara nykter tills måndagen.
Avundsjuk??? Mycket.

Insett att jag är ganska jobbig i vissa lägen, jag kan inte hjälpa mig själv. Tankar och funderingar bubblar inom mig och de (kanske låter konstigt) går inte att göra något åt. Jag gör precis det första som slår min tanke i sådana lägen. Inte stannar upp och funderar om det är rätt. Nej nej nej! I många andra situationer brukar jag tänka först, men när de gäller vissa saker så har tydligen min hjärna tryckt på OFF.

Mamma slutar 20.00, vad ska vi göra´ra??? Kolla på tv, ja, de blir ju så!

Nu ska jag iaf packa väskan tills måndag(!) Gör de nu så slipper jag sen :)

Hej
Adjö
och ha en trevlig afton!

Ottan, gryningen eller morgon kanske?

Har nästan kommit på att jag börjar bli morgonpigg... eller pigg va att ta i. Men att gå upp åtta är ju helt sjukt tidigt egentligen. Uppe iaf, ska snart ta en springtur, tror de får bli utomhus idag. Ganska behagligt väder!

Sov hos Johanna inatt, hon jobbade så jag var alltså all alone, hur länge som helst! För sista gången nu, Jag gillar de inte! Att vara ensam är ju as trist! Alla tycker att det kan vara skönt, men inte jag. Gillar folk, människor jag tycker om och att prata med dem.
Hade msn igår, hallefreakingluja. Annars hade de ju varit katastrof!
Msn, som jag förövrigt inte gillar speciellt mycke, har blivit ganska trevligt på senare dagar. Kul!

Ne, nu lär jag skifta tvättmaskin så moder blir nööööjd! Sen motion, kondition och motivation!

Adjö

Take me, take me now and forever forget about the pain!

Skulle så gärna vilja inleda detta inlägg med SOOOOOOOOOL... Men de vore ju en lögn. Pissväder från fan. Grått, kallt och tråkigt, bra beskrivning på hösten.
Har hunnit med så mycket saker sedan jag kom hem. Träffat mina vänner, nästan allihop tror jag. Måste träffa pappa och Theo, sen kan det börja lugna ner sig igen.

Jaha, åker till sthlm på måndag. Nervös kan man tro, men jag är faktiskt mer spänd. Ska bli kul och se hur dålig jag egentligen är :) Ne, det går kanske till och med bra! Hoppas på det för det finns som sagt inte många reservplaner i huvudet.

Nu ska jag i alla fall springa i en halvtimme och powerwalka efter, gjorde samma sak igår och har gett mig fan på att göra det hela veckan. Behöver styrka och motivation från någon, så ring om du kan ge mig det!

Adjö då!


22/10 2010... check!

En helg kvar, sen är det hemfärd för hela den förbannade slanten!


Annars då?
Saknar "mina barn" hemma. Mysa med Ebba, busa med Niko och Aleks, leka med Edwin och PUSSAS MED BÄSTA THEO :)
Saknar mina vänner också...
Och mamma, och pappa och mormor...

Yeeey, mamma har kommit på den bästa ideén på länge. Hon & co ska bo på hotell i sthlm, samtidigt som jag ska dit för diverse saker. Skönt att slippa åka tåg själv och framförallt hitta dit jag ska själv. Hade säkert tagit en hel dag...

Beställde lite kläder idag :O Eller kläder, skor och HÖR OCH HÄPNA.... EN VÄSKA! Jag ska alltså använda denna väska så mina stackars vänner slipper ha mina viktiga saker i deras väskor. Bra va?
Blev dock en adidas väska som är alldeles lagom för mig!

Hej
Adjö
Ska jobba

En sån där igen...

Var ett tag sen jag gjorde min lista med de vackraste kvinnorna... efter mycket fundering så har denna lista ändrats en aning och ser ut som följer..



1. Helt fantastiskt, Sarah Shahi



2. Beyonce, ingen förklaring behövs!


3. Inte först men absolut inte glömd. Eva Longoria (Parker)



4. Katherine Moennig. Kanon!



5. Kristin Kreuk.



Får bli en topp 5.

adjö

Kräftskiva alá sverige..

Mmmm.. va ju meningen att vi skulle ha kräftskiva imorrn.. Hmm, Martin hade glömt att beställa kräftor så den är uppskjuten till och med tisdag eller onsdag. Jaja, sådant är de!
Ikväll är de dags för den vanliga-vecko-vinprovningen. Förra veckan utsågs chianti som ett bra val till husets. Denna vecka är det lite mer vad som gäller till vad. Kan bli spännande. Ska bara servera gästerna först :)

Nästa vecka bär de av till Beito för en helg i trevligt sällskap och alkoholens tecken. Kan också bli hur spännande som helst. Ledig för första gången sedan jag kom är det då. Sova, de ska bli skönt!

Vädret blir inte bättre. Har insett att värmen ligger många månader bort och att kylan kryper sig på. Mer och mer. Snön har dock försvunnit vilket innebär att vinterdäcken får ligga kvar i skuffen ett tag till, innan Martin så himla gärna byter till dem :)

Igår blev de en sväng till Hemsedal. Martin behövde skjuts för att hämta sig traktor och passade i samma veva på att bjuda oss på fika i skidorten. Lite pladder i en timme eller så och Martin e en rolig filur minsann.
Han har till exempel varit "anonym" i ett år under sin kock utb. Han ville pröva hur det var att vara en ensamvarg så han var det under ett år i skolan när han va typ 22-23 år. Martin är alltså den som pratar mest på hela golsfjellet annars så hur han klarade detta är över mitt förstånd. Aja, kul att lyssna på iaf!

Nu ska jag vila ryggen en stund innan gästerna beställer sin Lindeman, christer berens eller marques.

<adjöööö


RSS 2.0