De e ju själva faaan...


såhär ser det ut idag..

TVI!

jobb nu!

Adjö

Jäklarns va grått!

Fan va de är grått... ser knappt handen framför mig.. Jo, de gör jag men de är på gränsen!
Jobbat, strax en månad i sträck på fjället... I obekväma skor... Men det rådde jag minsann bor på idag. Köpte mig ett par skor i Gol så nu kommer fötterna, ryggen och förhoppningsvis hela jag bli lite piggare när vi strax välkomnar oktober med öppen famn.
Oktober är samma månad som jag ska hem, därav längtar efter den annars så mycket dystra månad!

Läkerol är något jag har börjat att avguda. Mycket gott litet snacks på eftermiddagen.. Mm!

Ne, jag ska bädda min alldeles för knöliga säng nu. Maja får flytta sig, vare sig hon vill elle inte.


Adjöö

Fuck this...I wanna go home!

Ne, de är inte så illa så att jag vill hem...eller?
Sjukt trött, jobb varje dag och kallt... men men...sådant e detta jordeliv!'
Idag skall det serveras, en religiös sekt... tjoho kan man tycka, det gör jag. Dom dricker ingenting och är ganska trevliga, trots skeva livssyner.
Åkte ner till "storstan" efter förmiddagsarbetet, hände inte så mycket där. Kan bero på att staden jag talar om är Gol och har en population på mindre folk än grängesberg. Ändå lyckas norrbaggarna med att klämma in mer betydelsefulla affärer på små ställen än hemma, konstigt!

Annars då? Jovars, denna vecka är den jobbigaste av de återstående på fjället. Kul...INTE! Men eftersom det är måndag så betyder ju detta att det är tisdag imorgon, onsdag i övermorgon osv osv... Ska fråga om Smiths vänner kan be gud att skynda på denna vecka lite!

Ne...

Jag ska göra något nu...

Adjö

Tunga möbler och en avbruten rygg!

Min rygg är av, eller åtminstone på gränsen till av.

Dagarna flyter ihop här på fjället... Kan inte minnas vilken dag man gör vad alls.
Det har varit bröllop i helgen. 92 något berusade bröllopsgäster och brudparet!
De var jätte fina... Söta! Passade som handen i handsken kan man säga! Brudgummen var även med i eurovision i Riga 2003... Han kom 4:a... Synd bara att låten var himla dålig och rösten inte höll, men de tyckte tydligen många andra i europa!
Festandet höll på till ottan, men jag gick minsann till sängs redan 02.00. Precis när vi skulle öppna dörren till vårat hus brölade bruden igång me främling...

Idag har det burits möbler minsann. Tre soffor skulle upp från källaren efter helgens bravader, samtidigt som en miljon bord skulle upp från källaren, samtidigt som extra stolarna skulle till lekrummet... Fy va ryggen gör ont.
Man kanske inte tycker att detta var mycket, nee, men om man först ska städa 17 rum, duka upp till kvällens gäster och göra rent köksgolvet så blir det sjujävla drygt!

Nu tänker jag bege mig till storefjäll och dricka kaffe!!! Mängder, annars somnar jag!

Adjö och på återseende!


RSS 2.0