Prideee

Tjoho. Pride-veckan har äntligen börjat. Måste dock hålla ut i två dagar till innan jag kan åka ner. Typiskt. Men men, jag har väntat förr, kan gärna göra det igen.
Kommer nog att bli kalas kul om jag känner mig själv rätt, haha. Ska träffa trevliga folk också. Ja, Maja och jag åker samtidigt, sen kommer Nina på Torsdag, hel festligt. Sen ska jag minsann träffa Jasmina och Nettan. De va ju typ hundra år sen. Ska bli så himla kul.

Först och främst ska jag jobba i två dagar. Tur att det är korta skift. Bara tre veckor kvar på schema nu. Detta innebär att jag redan skulle fixat jobb tills i höst, men ack. Får nog lägga på ett kol nu, om det ska bli nå till hösten.

Beach -09 ?????

Adjö

Hata Grängesberg

Hur fan kan man va så inskränkt?
I grängesberg kan man inte göra som man vill.. ne, där ska man göra som alla andra. Helst ska man jobba 07.00-16.00 mån-fre sen ska man ta en öl på altanen för att sedan åka till någon av ludvikas tråkiga ställen. Sen kommer man hem på fredags natten, sover en stund, väntar på lördagen, gör samma sak för att sedan må dåligt på söndagen.
Sjukt.
Man kan inte dricka öl en tisdag morgon. Fel fel fel.

Ne, nu vill jag härifrån. Kommer sakna NÄSTAN ingenting!

Faen!

Ne, nu vill jag fan inte bo här längre. Varenda jävla människa är ju tjurig. HEEELA tiden. Och det är ju inte något stort ställe man bor i så det går ju fan inte att undvika någon.
Hej då Grängesberg, syns så sent som möjligt helst!


A

Jobba, Slita, Orka, Tatuering?

Ja, idag va jag på jobbet 06.30. Johanna började kvart i sju så jag gick med henne, trots att jag börjar en hel kvart senare (!) Ja, de är ju roligare att gå två tjuriga dalkullor klockan sex på morgonen än att gå ensam, grinig och trött kvart över sex.
Ja, jobbet gick då bra idag. Skönt att sluta två. Hinner lagom med en rast sen ska man nästan hem. Kalas!
Nu sitter jag här och väntar på Jämpa som minsann ska följa med när nästa tattoo skall göras.
Jag tror, hoppas och vill att den kommer bli makalöst fantastisk.
Fader kommer och länar bilen halv fyra, då blir det till att skynda sig en aning till fyra, för då smäller det.

Jaha, nästa vecka Pride alltså. Fy bubblan så sjukt kul det ska bli. Hoppas på att vädret är lika fint som idag. Trodde jag skulle svettas ihjäl på vägen hem. Men men, hur som jävla helst så kommer det bli kul. De ska jag se till.
Paradlördan är ju som julafton (utan paket och mat då). Men minst lika kul iaf.

Ne, nu ska nog Mojo ut på en promenix innan allt!

"In A Childs Eye You Can See Hope For The Future"

Adjö

Tänker På.....

Sakna, Längta Och Vilja

Ja, d kan va det värst jag vet. På tok för mycke gör jag dessa tre saker.


Mat, motion och mamma

Ja.. vaknade naturligtvis inte i tid. Tänkte ju gå upp åtminstone före nio. Nej, vaknade tio ist. Men vafan, är man ledig så är man. Tog iaf me mig jojje och gick till mamma runt halv elva. Grejjade lite på hennes dator och tvättade lite. Hann slänga i mig lite mat och en glass också. Jämpa slutade 13.00 då kom hon och drack kaffe... Åkte hem och bytte om sedan bar de av... I VÄRMEN. Tog en repa runt björkås. Andra dagen på rad nu. Jävlar va bra. Ska hålla i nu.
Har även hunnit med att sökt lite jobb till hösten. Blir nog Norway anyway. Funderar starkt på att ta ett truck-kort. Finns mycke mer jobb då. Men de får man se.
Grejjat boende till Pride också. Hotell, fy fan va fiiint. Två veckor kvar nu.

Jaa, nu väntar jag så in i helvete på att Kämpa ringer. Han skulle prata med the tattoo kille. Hoppas de blir snart. Helst igår. Kommer bli så fint så fint.

Ne, nu ska ja ringa fader och fråga om ja får låna bilen så kan ja slå lite golfbollar snart..

Adjö

Part of me laughs
Part of me cries
Part of me wants to question why
Why is there joy
Why is there pain
Why is there sunshine then the rain
One day you´re here
Next day you´re gone


Pride!

Ja, nu är de inte alls långt tid kvar. Tjoho.! Ska bara jobba as-kalas-mycke först. Ja, de är mycke att jobba 5 dagar i veckan. På tok för mycke.
Men men, snart är sommaren över, och Grängesberg ett avlägset ställe igen. Måste söka jobb. Massa jobb. Norge känns som ett bra val, igen. Denna gång bara för 3 månader i alla fall. De ska bli himla skönt att vara hemma över jul i år.
Inte alls för att förra årets julafton var tråkig eller på något vis jobbig. De va faktiskt jätte kul att sitta i en hytta, kolla på kalle och dricka rakia med Beito-folk. Men jag känner att jul är en högtid man borde fira med familj. Ja, så känner jag nog.

Nu lär jag röjja upp lite i bostaden jag befinner mig i. Jenny blir nog glad då, när hon har slitit ut sig totalt de fem timmar hon jobbar idag :)

Adjö


...

Once I was torn, I was lost
I felt weak until I found you
You hit me with the spark
Of the light in your eyes
Keep me cool and I feel brand new
Like a breath of fresh air
Like a natural high
I lose sense of time

This thing I have with you
Is not a feeling
A sense it is more
Like a state of mind

Godmorgon du!

Allt ær sig likt!

Ja, det ær inte mycket som førændrats hær minsann. Ær i Norge, i beito.
Fy tusan va trevligt de va igår. Va på svingen igår. Kalas mycke folk, massa kramar och arabiskt tema. Jørgens CD gick varm hela kvællen.
Festligast var barcraft. Utklædda till araber. Ceasar var himla lik aladdin, Frank och Pål som två shejkar. KUL.
Hann med en måltid på Jotun nær vi kom fram. Berit blev himla førvånad nær hon såg oss. Trevligt. Ska gå dit och kolla læget senare :)
Nu ska vi ta liften upp i backen før att sedan ta en promenad ner. De ska bli trevligt :/ Vædrtet kunde varit bættre, men jag klagar inte...

På återseende.

Adjø

Norge!

Ja, imorgon bär de av till Norge på minisemester. De ska bli himla trevligt att återse folket. Skönt att inte jobba också ;)
Idag blir de sista jobbdagen på ett tag. Är ju ledig i 9 dagar. Fy satan i gatan va skönt. Går förvånasvärt bra på Granis ändå. inte lika segt som förut. Kanske för att jag inte jobbar så mycket.

En låt har etsat sig in i min hjärna de senaste dygnen. Amy Diamond - Whats in it for me :)
Ja, Amy Diamond kan vara en av favoriterna. Himla duktig tjej.


Ne, har inte så mycket att rapportera faktiskt. Trist väder, gamla kläder och ogillar läder.

Över och ut

Adjö

Sol sol sol

Ja, dagarna består av sol... skönt att man vart ledig då! Ska dock jobba imorrn, så då blir de till och gå upp mitt i natten igen, KUL!
På måndag blir de till att åka till Norge på en mini semester, snälla fader lånar ut bilen till mig och Maja. Tack pappa!
De ska bli riktigt kul att åka å hälsa på folket. Sitta på svingen med en öl i näven och bara må bra.
Ja, de är ju inte än. Först ska jag minsann jobba tors-mån. Ja, de är mycke må ni tro när jag bara ska jobba 60 %. HAHA!
Men men, de ska nog gå bra.!

Varit i jankviken hela dagen, elle från halv två när Jämpa kom från sitt arbete. Fy tusan vilket strålande väder det har varit! Badat...Japp! Alla barn va där me, snart inga barn längre utan tonåringar. Tänk på de Hanna, Camilla Och Emmelie :) Dom springer snart runt på stan med en varsin 3,5 och är as coola, he he!

Ja, nu ska jag lägga mig å kolla på movie. Sen ska de sovas.

Adjö och på återseende!

RSS 2.0