Öl, Vin Och Kubb?

Ja, kvällen idag skulle vara enligt planerna. Men regnet bara öser ner så jag vet inte hur det blir med kubbspelet. Öl och vin är redan givet!
Jaha, va ett tag sen man skrev. Helgen var mycket trevlig, med besök av storstadsjäntorna. Hann till och med lite kultur uppvisning från Grängesberg. Varsågod JENNY som är född och uppvuxen här :)

Nu letar jag jobb. Det är det mina dagar går ut på. Har några på G, hoppas på de då. Men de ordnar sig alltid. Åker till GBG på måndag och ska minsann komma hem med ett jobb :)

Ny favorit i musikvärlden. Förutom Erik Hassles - Don´t bring flowers after I´m dead, så står Pink högst på listan. Hennes texter kan vara de mest genomtänkta, välskrivna och kritikerrosade EVER. För jävla duktig tjej. Eller tjej och tjej hon fyller 30 år i år så mer kvinna :)

Ne, nu ska jag pudra näsan inför kvällens bravader..

Adjö

Snyggaste Brudarna Ever

Förutom Denna Vackra Skapelse....


Så kommer dessa....

NR 1 Fantastiskt!


NR 2 M!


NR 3  ÅH!


NR 4 OJOJOJ


NR 5 WOW


Semester!

Trodde väl att denna vecka skulle va semester. Ne, då regnar det som aldrig förr utanför fönstret. Faan!
 Sitter här och dricker några öl. Själv. Jenny skulle ju va med. Men ne, hon är i duschen nu. Tror inte hon tänker öppna vinet nu inte. Ne, blir en tråkig, vanlig kväll igen. TRIST!
Nu har ja slutat jobba. Det innebär följande. Jag behöver snart inte va i Grängesberg nå mer, tjoho,, det kommer inte in så mycke mer pengar på kontot, måste hitta ett jobb. Och massa massa mer. Men det bästa är att jag och Maja har en plan. Hoppas de blir så.

Nu ska jag fortsätta dricka öl, lyssna på musik och vänta.

Adjö


Sista Dagen På Jobbet (imorgon)

Ja.. De är så sant som det låter. Ska sluta arbeta imorgon. Börja vara arbetslös och lycklig igen :) Ne, har en fantastisk plan framöver, men den avslöjas inte förns det är klart med allt.
Nästa vecka ska jag i alla fall ha semester :) Tänker göra saker som jag aldrig gjort förut. NOT. Tänker göra precis samma saker som jag alltid gör. När jag är ledig.

Ne, nu tittas det på film i rummet bredvid. Ska kanske gå och umgås lite. Nog för att jag och Jenny kollade på den i förrgår, men kan ju alltid vara lite jävlig och berätta vad som händer, haha!
Sen ska jag hämta minsta syster Eriksson i Ludervika. Innan tolv är planen att vara hemma. Måste sova och förbereda mig för morgondagens arbete.

På återseende och Adjö

Hufvudvärk!

Jajjemän.. Vaknde klockan ett med en sjudundrans huvvevärk. Beror förmodligen på den 3 timmars sömn jag fick idag. Kunde absolut inte somna innan tio imorse. Slutade ju ändå sju så borde ju ha somnat åtta, men ack!
Fått lite gjort iaf. Elle ja, hmm, varit och hämtat nytvättade kläder hos mor. Hon tvättade så snällt så. Tog mig en sväng förbi banken också. Tänkte att det var god tid att fixa ett VISA kort ist för ett gammalt värdelöst maestro. Funkar ju inte till något.
Nu ligger jag här igen, på en en halvpumpad luftmadrass. Lite trött, lite pigg. Men Jämpa kom minsann nyss och frågade om jag skulle me till Camilla på en fika. Tvekade en sekund, men när jag hörde att det vankades blåbärspaj så är jag mer än på.
Nu lär jag alltså gå dit. På me kepsen. Här kommer Ankan Quackinen!

Adjöööööö

Nämen, Åska!!

Ja, har vart och jobbat  och herregud vad de small utanför. Blixtrar och dunkadunk i massor. Men men, blev ett strömavbrott på 10 sekunder, men vafan på den lilla stunden hann ju likförbannat alla brand-dörrar slå igen. Taskigt läge.
Bara 6 dagar kvar nu på Granliden-jobbet. Halleluja! Ska bli fantastiskt skönt att inte jobba där mer. Inge fel med själva stället, men man är ju illa tvungen att vara i Grängesberg hela tiden då. Ne, nu söks det massa jobb till hösten. Måste ha ett snarast, tack! Norge här kommer vi igen!

Jaha, och imorgon blire till att sova länge länge. Ska jobba natt imorgon så jag lär ju orka hålla mig vaken. Det ordnar sig!
Nästa vecka ska vi anordna någon slags kalas. Jämpa SKA börja med mig på onsdag, sen får resten droppa in när de vill. Måste höra med min snälla far om vi kan få låna huset i några dagar, då är allt kirrat :)

Ne, nu blir de en till kopp kaffe, sen blir de ju faktiskt Prison Break om en timme. Kul!

Adjö och på återseende!

Tåg.

Ja, sitter på tåget hem igen då. Inte alls kul faktiskt. Gillar gbg mer och mer. Igår va vi iaf och solade hela dagen. Jag, maja och bella. Kan ju varit d varmaste denna sommar. Men jävlar va kul. Planerade en tripp för storstadsflickorna. Dom ska ju nämligen till dalarna snart. De kan ju bli de roligaste ever. Ja, sen åkte vi iaf hem. Jag slängde mig i duschen medans maja gjorde mat :) kom ner och där bjöd pappa polis och gull mamma på vin. Blev lite susigt, men gott va de. Åkte till Nina runt nio. Där blev de tysk öl och keps shot. Tack nina! Sen begav vi oss till gretas. Trodde d va gratis på fredagar men ack. Men tro för all del inte att jag betalade in mig. Ne, d gjorde Nina. Tack igen :) dansade en stund, relativt nykter även denna gång :) sen blev vi trötta. kom iaf hem i bra tid för när vi gick upp för backen vid maja så hörde vi minsann pappa polis me vänner på uteplatsen. De va mer förvånade än vi när vi gick och la oss före dem en fredags kväll. Men men. Nu ska ja snart av. Adjö

Gillar Göteborg!

Kan någon ge mig en lägenhet i Gbg?
Snälla´ra. Kan tyvärr inte bo i Grängesberg längre. Ingenting är roligt. Alltid samma sak.
Gillar ju kompisar och familj, men vafan, ska man gå runt och må dåligt i brist på saker att göra. Näe, de tänker iaf inte jag göra. Bort så fort som möjligt.
Kom till Gbg igår runt åtta. Varmt, men ack så lite de gjorde. Jag och Maja funderade på om vi skulle gå på bio, äta gott eller åka hem. De fick bli mat. Tacka gud för nudelwok. De gör mitt liv lite enklare just nu.
Idag blir de sola me Bella aka.  Javell! Himla kul och träffa henne ska de bli. Sen blir de nog utgång kan jag tro. Om Maja och Nina får bestämma i alla fall :) Nee, klart jag vill gå ut. Bara jag kommer på tåget imorrn, men de går nog bra.

Ne, nu gör Maja frukost. Kanske skulle ta och hjälpa till lite.

Adjooooooo

Pride!

Orkar inte skriva idag. Lägger in några bilder ist .








Parad!

Jamen då var årets parad avslutad... De va så in i helvetes varmt så vi vek av i gamla stan. Men fy fuck vad fantastiskt mycke folk de är. Gick bakom Qx vagnen... halleluja för deras musik.. Lägger upp lite kort när jag kommer hem igen.
Ja, nu sitter jag mest och svettas. Ska försöka göras iordning inför kvällens händelser. Blir Tanto igen.. himla kul.. Sen får man se om de orkas gå ut. Ja, skriver mer om det imorrn i alla fall.

Kan ni nu säga vilka det är som läser denna blogg. Kan några få namn i huvve, men resten. Vilka är ni? Vore ju kul att ha en liten aning om vilka det är.

Ne, Bacardi öppnad, CHECK.

Adjö

Fin Bit... - I Only Wanna Be With You MED Volbeat

Sthlm By Night

Hallå!
Stockholm alltså. Varit här i två dagar nu... De går fort vill jag lova. Men kul är de.
Onsdagen blev ganska lugn. Åkte till tanto en sväng på kvällen och träffade Jasmina och Nettan. Så sjukt kul att se deras nyllen igen!
Igår va det tjejfest på Aladdin. Ja, de va verkligen tjejfest. 1500 tjejer på ett tre vånings disco. Kalas trevligt. Satt i tanto före även denna kväll. Men helt appropå ingenting så börjar de ösregna. Va fan. Ställde oss under ett träd med 7 miljoner andra och inväntade klarblå himmel. De hände aldrig så vi åkte till Aladdin. Va lite kö utanför, men det gjorde minsann inget alls. För där stod det 10-15 st live sambaorkester me tillhörande dansare. De drog till och med lite i mina dansanta ben :)
Ja, väl inne så försvann naturligtvis Maja, Maja och Nina ner på dansgolvet. Själv föjde jag med Jasmina på övervåningen för att sitta still i lugn och ro och ta en öl. Ja, elle lugn och ro vet jag inte, men sitta still och ta en öl i alla fall.
Letade på Maja med bihang efter en stund och trott om ni vill men jag dansade ett tag där. Utan att vara på tok för full. De ni!!!
Ja, när klockan började bli fyra så bestämde vi oss för att äta. Max blev de. Stod bara i kö i sådär en halvtimme, men de va de värt. DÅÅÅ fick jag minsann ett sms av Jasmina. Där stod det följande:
- Kitty sitter här och spelar piano :) :) :) :) :)
Ja, vi hade ju pratat om att hon va där, men inte fan hittade vi henne när jag va där inte. Ja, jag skulle ju få ett hångel naturligtvis. De va planen, men nee.
Ja, hon heter ju inte Kitty. Hon heter Johanna Lazcano och spelar Kitty i andra avenyn. Snygg som få enligt mig!

Ja, väl hemma igen hade vi fått ytterligare bihang me oss. Förutom Nina Maja (Nyköping) och Josse så kom även Lise med efter att ha blivit utslängd på något annat ställe. Men men, ju fler desto roligare. De roligaste är att lägenheten var en mycket liten etta. Men sex stycken va inga problem..Inga alls faktiskt :)
Somnade runt sex snåret för att sedan vakna tio. Då hade Nina åkt igen. Tidigt tåg. Vaknade, och från och med 10.00 till och med 15.00 har jag nog få gånger i mitt liv skrattat så mycket. Så jag tackar Lise för hennes helt sjuka humor och helfestliga skratt.
När packet lämnade lägenheten, var det till att städa för att sedan bege oss till hotellet. Tog taxi för bekvämlighetens skull. Väl framme, nöjda med de 4 stjärniga hotellet somnade jag som en klubbad säl. Vaknade åtta och va svin hungrig. Gick ut , lyckades leta på ett thai ställe och åt som aldrig förr.

Nu är det iaf dags för bädden. Imorrn är det parad för hela slanten. Detta kommer det ett nytt inlägg om.

Gonatt och adjö

RSS 2.0