Göteborg!

Ja, är alltså i Gbg nu. Resan hit kan ha varit den värsta, ever! 7 och en halv timme på en varm bussjävel med en stinkande värmländsk dam brevid. Som jag förövrigt vet allt om nu, för det berättade hon minsann i en timme..innan jag slog på mp3;n lutade huvudet mot rutan och låtsades sova. Orkade i ärlighetens namn inte höra om hennes son som va med i landslaget i badminton. Näe, där sätter jag ner min fot faktiskt!

Jaha, idag ska det tydligen gås ut. Tänk om jag hade en kropp som mitt psyke var nöjd med va kul det skulle blitt. Men men, får väl tränga på sig några gamla paltor och va som folk kan jag tro. Ne, men de ska nog bli kul. Om inte en liten förvirrad dalkulla som jag skulle irra bort mig i denna stora vackra stad, men näe. Hoppas inte det.

Nu kom Majas mamma hem, måste säga hej.

Adjö

Tjockis Söndag!

Idag har dagen mest handlat om intagandet av mat och godis. Började med strips till frukost, sen kom Emmelie me grillat, sen blev d pizza och kvällen har mest handlat om chips, cola och lösgodis. Ja, nu är de bra, jag vet. Från och med imorrn.

Jaha, denna vecka blir lite hektiskt tror jag. Ska till mamma imorrn bitti och försöka tvätta allt jag lär ha med mej. Åker nog till Göteborg på torsdag. Blir så stressigt om jag åker på lördag och på fredag kostar tåghelvete as mycke. Så torsdag får de nog bli.
Fan va skönt det ska bli att åka till värmen. Helt fantastiskt faktiskt!

Jaha, denna vecka alltså. Usch, jag lovade mej själv att det inte skulle bli som i höstas när ja kom hem nu, men fan va fel de gick. Efter tunisien ska de fan ordnas upp. På riktigt.

Nu ska ja lägga mej å glo på lite tv med Jojje som myssällskap. Ja, är inte Maja här så får substitutet bli en liten vacker skapelse i form av hund.

Godnatt och på återseende!

fredag hela veckan!

Ja, denna vecka har bestått av endast fredagar. Men idag är det påriktigt. Sitter vid jämpas köksbord och känner en enormt stor lukt av nagellack. Usch!
Jag och Johanna sitter vid varsin dator, jämpa målar naglarna, emmelie kom nyss och Madde grejjar med telefonerna. Man kan alltså säga att hela eriksson klanen är här. Nästan iaf, kul!
Ska snart gå å kika på fotboll. Gränges-Dalkurd. Kul match förmodligen. Alkoholhaltiga drycker intas och kommer att intagas resten av kvällen också. Festligt.!

Nu ska ja stänga ner datorn och vara social.

Adjö

Regn Rusk Och Innedag!

Ja, idag blir de till att vara inne nästan hela dagen. Jag och Jämpa tog oss en promenad fram på bärge bara och hämtade något sort paket. Sen gick vi hem. Jämpa ska snart å hästa runt sen blir det till att promenera ikväll också.
Vi kom på att vi ska gå på ngon sorts diet nästa vecka, bara i 5 dagar. Hoppas på att iaf droppa några kg till Tunisien.
Ska bli himla skönt att ka till ett varmare ställe ett tag. Behöver solljus i mängder.

Längtar efter Maja också, så jag tror jag åker till Gbg nån dag innan resan. Kul. Bara jag inte somnar på tåget och glömmer att gå av :)

Ne, nu lär jag kolla klart på OTH.. himla bra med sidor på internet som visar alla avsnitt på alla intressanta program.


Adjö

Jämpas Lägenhet!

ja...jennys lägenhet ser för närvarande ut som ett bombnedslag. Men men.. Ska grejja och ordna till de snart.
Idag blire 50-års kalas för hela slanten. Farsgubben fyller halvhundra och det måste ju firas. Det börjades minsann redan igår, men de hade jag varken ork el lust med.
Imorgon ska ja skjutsa hem Maja, stackarn är ju sjuk och inte får va hemman'r vi äntligen har anlänt till sverige. Jaja, sorgligt.. Kommer sakna storstadsfjollan.. Mycke. Ett halvår är lång tid. Men men, åker ju till Tunisien om två veckor och så länge lär jag väl kunna stå ut :)

De är inte mycke som ändrats hemma.. De ser ju precis likadant ut och alla är precis likadana.. Skönt! Kommer nog att bli en bra sommar, inte som 2001, men iaf bra.

Nu ska jag gjöras iordning så vi kan åka till gubben.

Adjö

RSS 2.0