jobb, jobb...jobb!

Ja, det känns som att det är det enda jag gör... iofs så är det ju så! Jobbar jag inte så äter jag eller sover! Mmm, sådär är det. På måndag blir det dock en sväng till Gol...  Måste härifrån en sväng, en dag men men! På torsdag åker Annice hem också, så det blir väl ännu mer jobb... ahh!

Sista dagen på månaden imorgon också. Då är det Mars... vilket innebär en månad tills samma månad som jag ska hem (!) Japp!

Ne, nu lär jag röka, börjar om 30 minuter... skjortan är på, lets do it!

Adjö

Sweet summer, come
Give me more of the fantasy that just started!

Servering...

Ja...
Ska och jobba snart, igen! Annars händer inte så mycket. Imorgon kväll är jag ledig, skönt! Känner på mig att dagen imorgon kommer att vara ett helvete. Mycket att göra!
Räknar ner dagarna tills nästa söndag. Då kommer kära mor på besök. De ska bli trevligt! Snart slut på februari också. Kanon...

Funderar starkt på att köpa en moppe i sommar! Skönt skulle det vara. Får se om tankarna blir till handling!
Har ju prio ett när jag kommer hem, hoppas det inte blir mer än några tusen i alla fall!

Har setat på Annice och Idas rum hela eftermiddagen, börjar kolla på Vampire diares. Bra serie. Inte som Buffy, men men!

Ne... Adjö


Martin, den lilla bocken :)

Haha... Ne, nu va jag elak. Men han har faktiskt varit tillsammans med Tone..väder Tone i sverige. Fränt eller inte, det avgör ni! Jag tycker det va det iaf!!!

Jaha, snön vräker ner och jag håller mig inomhus. Ledig är jag också. Lite mindre kyligt iaf. Igår var de 21 minus grader, men likförbannat fick jag en isglass av Martin efter maten som jag prompt skulle äta ute. Inte hade jag någon jacka heller. Kände mig som en isglass till slut...

Blev några glas vin i förrgår, inte mer än några stycken, för jag jobbade igår. Men vi hade de trevligt, jag Maja och annice. Ida var i Gol och missade några trevliga skratt.
Snart är iaf de värsta veckorna över, lite för mycket folk för min smak nu. Mest danskar(!) och britter. Det är verkligen inte kul att presentera menyn på engelska. Känner mig som en tredjeklassare som försöker sig på ord som jag inte behärskar. Illa!

Ne, lite spikmatta nu och en dusch.

ADJÖ

Snart är det april, jag längtar!
Längtar efter en trevlig fest med mina vänner
Längtar efter sommar
Längtar efter björkås
Längtar efter midsommar
Längtar efter en bra match på vallen
Längtar efter Jojje
Längtar efter barnen
Längtar efter att träffa alla

Hello Sweden ...

Fick nyss ett samtal från en något alkoholpåverkad Jämpa. Inte så full men det hördes hur kul det är. Själv ligger jag i sängen, gör ingenting och väntar på april!  Men jag är inte bitter. Hoppas hon och de andra får en kanon trevlig kväll.
Jag ska snart sova, mycket-att-göra-dag-på-jobbet-imorgon!

Hörde att det var ungefär lika kul väder hemma som här. Snöstormshelvete. Tror, seriöst, inte att vi kommer komma ut imorgon. Dörren gick precis att få upp för ett tag sen, så imorgon blir det nog ett helvete.
Skulle ha jobbat ikväl l, men Maja jobbar åt mig. Jag ska ta en dag åt henne i veckan. Gillar att jobba på dagen, så är det klart sen... plus att jag inte är gjord för att servera. Vara trevlig, anbefalla vin, hälla upp vin...NEJ TACK!
Jaha...

Blir nog iaf hemma i sommar, inge Norge inte. Ska nog jobba halvtid på granliden. Lagom :) Känner på mig att denna sommar kommer bli något utöver det vanliga. Vet inte varför, men det känns så..

Ne, enough...
Mandarin, mandlar och russin i små mängder skall jag äta nu..

Adjö

korta inlägg och danska kändisar!

Tänkte att jag skulle skriva ett långt inlägg idag, men jag hinner inte. Slutade fyra, hem och däckade i sängen, vaknade 17.50 för att hetsa in på toaletten och skynda mig för att bli klar tills 18.30. Resultatet blev detta, orkade inte anstränga mig alls idag för att se anständig ut! Trött som ett as ska jag alltså servera idag. Har en känsla av att jag kommer somna som ett barn ikväll, så inlägget blir detta för denna gång!

Idag har  det åkt massa folk. Bland annat en väldigt känd dansk program ledare. I hennes sällskap fanns också (inte så fancy, men wtf) frugan till trummisen i Michael learns to rock... Jaha tänker ni kanske, men jag tyckte det va kul iaf.
Kommit massa mer folk också, får se va det är då... Hoppas på norskar, gillar inte att presentera menyer på engelska eller fruktansvärt dåliga försök till danska.. Ne norskar tack!

Ingen tid nu. börjar om 12 minuter... ojoj!

Adjö

lashjgzcbasj

Hatar rubrik juh...

Snabbt inlägg...börjar jobbar om 19 min. Ledig imorrn, eller ska bara göra rent köket, men sen är jag ledig :)

Ne, känner mig glad, invärtes!!! Kan bero på fasta rutiner, varmare luft eller 8 veckor kvar... vet ej, men bra känns det!

Skriver ett mer intressant inlägg imorgon :p

Pepsodent leendet är på, nu ska jag smöra för danskarna och tyskarna  må ni tro :)

ADJÖ

En...Två... Tre...

Idag har jag varit här i tre veckor. Herregud, tre veckor är länge! Om det går såhär fort är jag ju snart hemma juh, lagom till sista april (något fööre kanske), vilket innebär att pappa fyller år och massa brasor tänds. Trevligt!

Igår må ni tro, hände det något konstigt. Jag såg en jätte. Alltså en riktig typ bergs jätte. Till råga på allt så såg jag han inte bara, jag serverade honom. Han va så stor, skojar inte om han var över 2.30 lång och kanske 1 meter bred. Långt grått hår och långt grått skägg. PRECIS som hämtad ur en film. Jag blev rädd! Nådde på inga vilkors vis fram och servera han, eftersom han lära sitta två meter ut ifrån bordet föt att få plats. Lite obehagligt var det allt!

Mmm, sista lediga dagen idag, på länge. Nu börjar de helevetes ferieveckorna, FÖR DANSKARNA OCH TYSKARNA, som så gärna vill komma hit. Kan varken danska eller tyska... Det blir engelska så de fattar!

Kanske ska gå upp nu... Börjar bli lite hungrig! Önskar mig en Hasse-burgare tack, om någon har vägarna förbi..

Solfan skiner också, och jag har lovat att motionera med Annice... får försöka undvika henne så jag slipper :) Mår inte riktigt tipp topp idag!

Ahh
Adjö


When I grow up...

Ny dag, ny möjligheter...
Ne, jobbat hela dagen och tänker fortsätta 18.30, så idag är det nog rätt kört med möjligheter!
Imorgon däremot är jag ledig. Kanske blir en sväng till Gol om jag har fått lön... Annars blir det nog en skotertur om vädret håller i sig.

Haha, det gick ungefär lika bra för Annice och Tom (pojkvän) på längskidor som för mig. Annice hade blivit sur på Tom för att han inte kunde bromsa och körde rakt in i henne... Tur att man inte känner sig totalt talanglös på skidorna... Får ge mig på ett andra försök någon dag. Då ska jag va proffs..

Trökigt inlägg jag vet, men va fan det händer ju inte mycket på fjället direkt!!!

Adjö

 


Längdskidor, snowboard och skotervältning!

Ah... helvete vilken solig dag det har varit... hört "per telefon" att det även varit fint väder hemma... kul för er :p
Började med frukost klockan tio, sen bestämde jag och Maja att längdskidor hade varit kul... Gick ner i källaren och hittade ett par ny vallade skidor. Tillbaka till vårat hus och klädde på oss, sen bar det av... Började med en vurpa efter första backen, upp igen och UPP blev de... typ en kilometer uppför, hur lätt är det när man inte är proffs (än)... Beslöt oss efter några km att vända om, vilket betydde en sjujävla lång nerförsbacke ist... Men några vurpor senare var vi tillbaka där vi började :)
Kom på att snöbräda vore roligare, och lättare också för den delen, så Martin erbjöd sig vänligt att skjutsa oss till storefjell.
In igen och på med nästa utstyrsel... Martin frågade om vi ville åka bil eller skoter... det blev skoter. HAHAHA! Efter halva vägen hände dock något så fantastiskt kul. Vi tippade.! Bokstavligt talat! Vi välte när vi körde lite off road... Det var dock inte det enda problemet... Det va typ en och en halv meter snö där vi välte så jag försvann... På riktigt! Tog säkert fem minuter att ta sig upp ur snön. Men kul det va de! Martin trodde att om jag hade haft större fötter/skor så hade jag aldrig sjunkit så djupt.. Norskar alltså :)
Ah, fram kom vi iaf. Gratis liftkort fick vi också, efter ett samtal från Elin (halv-boss här), tae ck Elin!
Upp i backen och nerför backen...Några vändor i alla fall. Blev lite kallt efter en stund så vi åkte "den-vägen-som-ledde-till-skidspåret-som-leder-till-hotellet"...Trodde vi ja... Ne, vi irrade bort oss totalt. Fick lov att fråga en gammal farbror som kom förbipasserande på skidspåret varr Kamben låg. Han pekade åt ett håll och vi gick. Det gick bra. Hittade hem och nöjd blev jag :)

Kom precis in till huset igen. Var nyss och hämtade en fil på hotellet. Fick även lite förrätt som gästerna serveras i detta nu... Gott!
Nu blir det en dusch, sen film!
Imorgon är det jobb hela dagen igen, men jag klagar inte. Pengar är något som uppskattas i mitt liv! Har ju en fest att bjuda på när jag kommer hem... Har ju lovat att bjuda på exakt det som behagas.. det kan man ju inte glömma!!!

Adjö...

En bild kanske...


If you´re a bird, I´m a bird...

Ont i fötterna, ont i ryggen, inga cigg, hungrig, måste träna, måste vila...
Hör ni hur mycket det är nu... Det är mycket nu!

Ledig ikväll i alla fall. Skönt! Blev en lång dag igår och blir förmodligen en lika lång dag imorgon... så jag passar på att vila idag. Händer inte så mycket här i krokarna faktiskt, några gäster har åkt och några har kommit. Det är nog ungefär det som hänt idag i stort sett!
Ska väl snart gå upp och titta om det finns nå gott att smaska i sig... med gott så menar jag en mandarin eller ett äpple. Finns inte så mycket annat till hands här så det får duga. Kanske lite glass, vore inte alls dumt faktiskt!

Ahh.. vette fan va jag ska skriva faktiskt, så jag struntar i det..

Adjö

Vinter är nog det värsta jag vet förresten. Håller med Jämpa totalt från och med 2010!


Snowstorm!

Mmm.. snöstorm när jag vaknade... sådär kul! Gick upp på hotellet, tog en mandarin, sen fick vi skjuts till bussen!
Blev en kalas kul dag i Beito. Tog, dock, två timmar att åka men det gjorde inte mycket.!
Kom till beito, raka vägen till mitt gamla jobb och åt mat. Naturligtvis öl till :) Efter en halvtimme, isch, hörde jag min gamla boss i bakgrunden... en annan anställd hade ringt och sagt att vi var där, då tog hon minsann tillfället i akt och surprise så va hon där.. I kind of love Berit. Tog en cigg, i smygrummet, och blev bjudna på lite öl.. som vanligt med andra ord!!!
Gick till Arnolds efter Jotun... tog en öl eller två där med. Frank jobbade. Hade, för första gången, ett normalt samtal med killen. Trevligt!
Sen blev de buss igen. Fick vänta i Fagernes en timme, men där stötte vi på Irene, helt random! Kul!

Ahh..sitter på rummet nu iaf. Martin hämtade oss vid bussen! HAHA... Tänk er, alla som vet, att åka på björkallén i grängesberg i 110 km/h...ungefär så var det.. men i snöstorm och fruktansvärt haltväglag.. fantastiskt kul!
Nästa gång behöver han ju faktiskt inte hämta oss, eftersom han så snällt erbjöd sig att låna ut en skoter om vi skulle med bussen... bara att ställa den bredvid vägen så är det lugnt.. OK!!!!!


Ne.. en dusch och lite mat kanske.. lite susigt! Ska ju börja nio imorgon så behöver nog vila en stund!!

Adjö

Om jag kunde skulle jag flyga, om jag kunde skulle jag verkligen göra det nu...Jag väntar, i vanlig ordning!


Aass pilsner och sol!

Ja, ledig idag. Har suttit ute, i solskenet, och druckit några öl. Det fortsätter inomhus just för tillfället... Det va riktigt gott idag vill jag lova. Kanske, KANSKE, blir en lite shot senare!
Jag, Maja och Annice tog oss alltså en varsin solstol och fårfäll och satt oss utanför vårat hus, med en iskall öl och en cigg. Kan möjligtvis ha varit det skönaste jag har gjort på väldigt länge.
Några danska hotellgäster åkte förbi på sina längdskidor och blev nog en smula avundsjuka kan jag tänka mig!

Nu har vi dock förflyttat oss inomhus, med en öl i handen givetvis :)

Ne, kort inlägg denna gång. Lägger in en bild ist...





Hon har ett sätt...


Adjö



RSS 2.0