Måndaaaaag

Tillbringade större delen av förra veckan i Göteborg. Kanoners! Jul på liseberg, massa kaffe, träffa Nina och vara med bästaste Maja... de slår aldrig fel!
Inhandlade de sista julklapparna så nu är jag alldeles klar, skönt!

Kom hem i lördags och jävlar va jag skyndade mig. Skjutsade diverse medelålders män till fest, duschade och åkte till Jenny..på 45 minuter.
Korkade upp vinet och fortsatte i lugn och ro i skeppmora. Blev en sjudundrans kväll. Jenny.J och Mikaela kom till skogen, likaså Camilla som "skulle vara nykter"...
Slutade med efterfest till 05.00 i grängesberg. Fick reda på information som jag aldrig kunnat ana.. Typ att Camilla tycker om whiskey... inte bara tycker om, utan det är det enda, förutom malibu&cola som hon tycker om... och vin då :P
Slog i näsan, två gånger, i bilen. Nu gör det ont och jag har ett sår... Så kan det vara. Lyckades välta en soptunna på morgonkvisen också. Det sistnämnda var Jennys fel som sa att jag lär springa för att taxin inte skulle åka därifrån... Jag tog helt enkelt för mycket sats!

Idag är de fotbollsträning, ska skriva papper också. Nyhammar detta år, får se hur mycket jag kommer att kunna vara med...Trevligt!

Kanske borde vila en stund... Sov som en kratta inatt.

Adjö

En dag är du glad att du är du...

Packa(d) och klar...
Svårt att packa, gillar det inte alls. Varmt var temat när jag kastade ner de mesta. När jag tillbringar en dag på liseberg i denna vintervärld så tänker jag minsann INTE frysa!!!

Ne, kaffe borde hävas. Det får bli de nu då när jag var så effektiv med packningen.

Adjö

Rött rött rött!

Ja, julen är ju röd... Nu är mitt hår RÖTT! Rött som i julrött ungefär. Får se hur länge jag orkar ha de så, nästa gång blir de svart igen, men för stunden så får det vara rött!

Kom hem imorse(?) Nej, förmiddags... Åt lite frukost i skeppmora först.
Igår var det en kanon dag, undrar vad jag ska göra idag för att toppa gårdagen. Något får det ju se till att bli!
Imorgon är det tvättdags, är ju i Gbg resten av veckan (isch) så jag lär ju se till att kläderna räcker :D
Traditionen säger ju att det ska vara middag i helgen med de allra bästa, men denna gång är det min tur att hoppa över. Tusan också. OM jag inte åker hem på lördag och jag lyckas övertala brudarna att omstrukturera till lördagsmiddag :)

Nu lär jag försöka träna lite. Ska ringa till fröken Larsson och fråga om hon vill boxas lite senare...

Adjö

Tomte tass och trollkarlens lärling...

Har tillbringat aftonen hos Bruset/Larssons... Dom är inte hemma. Jag och Jenny och Ebba har haft filmkväll. Hyrde Tomte tass till Ebba, de slutade med att hon gick och la sig efter halva och vi tittade klart... Gud vilken vacker julsaga, gillar inte dubbat dock, men lillplutten fattar ju inte engelska :D Vi satt på engelska när hon somnade :D
Sen ska ni får höra på fan. Trollkarlens lärling, ICKE att förglömma denna film. Jäklarns vilken bra film. En pojk som ska rädda världen, magi, spänning och kärlek... Oo så bra!

Smällt i mig lite godis också, de va gott.

Trött trött trött... Imorgon kommer förhoppningsvis Camilla och grabbarna hit. Utedag med korvgrillning är aktiviteten som skall utföras. Fyrhjuling också, men den borde jag undvika. Ska bylsa på mig mycket mycket mycket kläder så halsen blir frisk snarast möjligt!

Nu är de nå bra på tv igen...

Roligast idag var imorse..
- Jenny, har du en stor häck?...Nej nej, jag menar buske!!
HAHAHAHAHA

Adjö

I look at you...

Sitter och lyssnar på fantastiska låtar. En del texter är himla bra. Artisterna är sådär, men lyriken är gudomlig!
Jag undrar om kärlek, som i film eller i en låt text finns? Jag har alltid trott på det förut, nu är jag mycket fundersam över detta.
Kan man tycka om någon så mycket som Noah och Allie tycker om varandra i Notebook?
Kan man vara så förälskad som i låten When I look at you med Miley Cyrus?

Svårt de där! Begreppet kärlek är ju väldigt stort. Kärlek till en speciell person som man skulle göra allt för ser man ju oftast på film. Jag skulle göra allt för min familj och mina vänner, allt!
Men till en speciell människa som jag tappar andan varje gång jag ser, eller som jag verkligen kan vara mig själv med, eller som jag skulle kunna göra små saker till hela livet för att få se ett leende....Det är det jag börjar tveka på!!!
Jag vill tro på kärlek, jag tror på kärlek, men sådan kärlek som på film de vet jag inte längre om jag kan förlita mig på!


Så, nu vet ni vad jag filosoferar om när jag är sjuk och miserabel!

Adjö

Tarzan!

Tillbringat hela dagen, hittills, inomhus. Mår inte bra! Alls!!!
Halsen is killin´ me! Trist! Kollat på Tarzan 1 och 2...grinade!

Jag lär må bra snart, träna ska jag ju göra!
Gå på Jul på liseberg nästa vecka också...
Har verkligen inte tid med detta.

Beställt två julklappar idag i alla fall. Skönt att man inte behöver gå utanför dörr´n för att göra sådana saker!
Men två är ju inte alla direkt... Fortfarande lite panik för resten, men de ordnar sig...De gör de alltid!

Första december är det också. Förra året denna tid var en märklig tid. Hände så himla mycket. Kan sakna det lite, men nu är jag ju vuxen :D Nej, jag är inte vuxen, trots att jag fyller en fjärdedel till hundra om en månad!!!

Nu lä ja lägg ikull mä, mån´t nå bra juh!

Adjö

RSS 2.0