Bilder!

lägger in lite bilder ist för att skriva :)

 

Åt lite middag för några dagar sen!


Fick en fin bränna efter en dag på taket :)

Husdjur :)



Fin-fina flaskor..stora, goda och iskalla öl!!!

Ne, nu räcker de.. lägger in fler senare :)

Adjö


Halla!

Sitter framfor datorn en svang...blir inga langa inlagg nu, men men.
Har hunnit med massa, eller massa saker som kanske inte ens ar varda att namnas.. Men kul ar det iaf.
Har borjat malat Babbens tak, for att inte branna sonder sig annu mer pa dagarna.. Malade och malade idag, fardiga med det....javisst vad kommer da... Jo, regn..!!! for forsta gangen. Ha, sa de ar bara till att mala om imorgon da. Hoppas solen ar framme HELA dagen da, sa man kan hoppa i poolen nar man kanner for de.
Solat ar ocksa nagat jag gjort. TOPLESS! skont att kunna ligga och sola utan en person som ser. Kalas.

Ne, nu blir de nog en film i morkret, for morkt de ar det pa kvallarna!

Adjo

Badat!

Ja, nu sitter vi på hotellrummet med bröderna lejonhjärta på ettan. Bra. Har precis kommit upp från poolen. Något kallt, men de gjorde inge för de va inte en kotte så långt ögat nådde. Helt själva me pool, bastu och gym. Haha, gymmet blev dock dåligt utnyttjat men men.

Nu blir d snart idol, sen ska man försöka få lite sömn innan man ska kliva upp i ottan (04.15) och äta fr ukost 04.30. Men men, sen är de bara att hoppa på planet.

Ha de så kul på marken allihop. Jag drar till värmen :)

Adjö

Check!

sol - check
huvudvärk - check
pass - check
pengar - check
biljett(er) - check.

Ja, nu fattas de bara lite mat i denna stora mage. Sen kan ja slänga mig framför tv-apparaten hela denna dag.
Kräftkalas igår, det va kul. Överförfriskad på SNAPS..eller hur va de nu? Kul hur som helst.
Tack ärade kamrater för trevligt sällskap!

Nu måste ja spyyy. Kanske, eller så väntar jag me de ett tag!


Adjö

Fixar Dag!

Ja, idag har ja hunnit me mycke må ni tro. Tog med mej Jojje och gick till mamma imorse.. eller kanske halv elva. Bokade hotell till fredag, yeey SAS hotellet på arlanda är inte lite bra inte. Till och med pool som jag ska skvalpa runt i på eftermiddagen :)
Varit på banken och växlat pengar. Himla svårt och veta hur mycke jag skulle växla eftersom jag inte vet hur länge jag kommer att vara borta, men de blev nog bra.
Gjorde lite mat vid mamma. Sen åkte vi och drack lite kaffe me Johanna på KB. Nu ligger jag och är trött i soffan.
Ska snart börja sortera lite kläder tänkte jag. Måste bara ta mig in i duschen först. OOORKAA :)

Tummen är fortfarande bruten. För den som inte visste de så måste den gått av någongång för två veckor sedan mellan ungefär 00.00 - 04.00, så om någon har observerat en lite full anka i ludvikas vimmel, snälla rapportera så jag har en aning om vad som hänt min kära kroppsdel!

Nu ska ja röka sen duscha.

Adjö

Jag Ska Köpa Vingar För Pengarna!

Ja, nu kanske ni tycker att jag va töntig med denna rubrik. Men faktum kvarstår att det är sant. Ja, inga vingar, men en flygplansplats åtminstone. Nästa lördag bär det av till Fuertaventura. Fråga mig inte hur länge och fråga mig inte vad jag ska göa där. En sak vet jag, de har ett vattenland, stränder och förmodligen massa saker att titta på. Så långt har jag tänkt :)

Nu är de höst. Kallt på morgon, kallt på dagen, kallt på kvällen. Usch. Och mörkt, nå så fruktansvärt. Det gillas inte. Mörker är något av ett dilemma för mig. Jätte bra när man ska sova och titta på film. Men otäckt när man ska göra desamma. Usch, är mörkrädd på riktigt och de har minsann kommit på äldre dagar. Ja, nu är ja ju tydligen gammal också säger folk. Hur kul e de?

Sommaren 2009. Summering.
Hänt massa kul. Roligt att vara hemma en sommar. Massa slags partyn. PRIDE i sthlm. Gretas i GBG. Norgevisiten. Luftmadrasshelvete. Alla barn; Ebba, Niko, Aleks, Alexander, Edwin, Neo och det snart kommande barnen hos familjerna Linda Larsson och Bror/Kajsa! De ska bli spännande!

Idag ska de göras något, vet dock inte vad. Men de löser sig, de gör de alltid!

Adjö  

Helgen Är Över. Nu Är De Jag Som Sätter Fart!

Ja, nu är jag illa tvungen att ta tag i mitt så kallade liv. Om Maja kunde slå på telefon skulle de underlätta en del i planeringen. Sitter och väntar med 4 sidor på nätet som väntas att gå igenom. Här ska de ju packas och grejjas massa om vi ska åka snart! Ojoj, nu är de strax panik.

Ja, helgen är lite av ett blurr. I fredags begav i alla fall jag, Jenny och Camilla oss till piren på förkvällen. Där bjöds det på riktigt bra trubadurer. Lite folk dock, men men. Efter en stund gick vi vidare till Selmas, där va det mer folk men också betydligt mer susigt i kupan. Efter något alkoholhaltigt där gick jag vidare. OBS: JAG gick vidare. Tänkte minsann traska in på trägårn själv. Men det gjorde jag tydligen inte för Jenny träffa mig utanför när hon kom dit. Suddigt!
Trägårn va kul, säkert.
Slapp åka hem miss i nassen. Hanna och Johan hade sovplats för de va inte hemma så vi fick snällt sova där. Vaknade dock med fruktansvärt smärta i ryggen. Kan möjligtvis ha varit för att jag sov på Ebbas lilla ryamatta i hennes rum. Vet inte varför och kommer heller aldrig få reda på det. Men hade i alla fall tagit med en filt och en kudde från soffan, så frös det gjorde jag inte!

Lördag: Petra skrev och sa att jag skulle komma dit, sen fick man se vad som skulle ske (rim). Åkte upp, kikade på nya huset, kalas fint förövrigt. Blev något av en snabbvisit, sen gick jag och Mad vidare till Happy. Eller ne, han va inte där men Mathilda och Therese va där. Massa skratt och några öl senare begav vi oss återigen mot Ludvikas stad. Denna gång gick jag minsann in på trägårn SJÄLV. De andra skulle prompt till solo och dregla över en manlig strippa. Jag tänkte, tack men nej tack!
Trägårn va trevlig. Men sen började helvetet. Ingen skjuts hem. Som vanligt. Men Mad hade fixat det så hem kom vi. Efter mat på donken och allvarliga diskussioner om man inte skulle gå till polisen och fråga om de ville skjutsa hem oss så ringde Maddes skjuts. Tackade gud som den ateist jag är, och somnade innan jag hann lägga mig ner i soffan på plats hemma.

Måndag idag. Ny dag nya möjligheter. ADJÖ

Blåbärspaj och nudelwok

Har varit i Göteborg denna vecka. Mycket trevligt tycker jag. Började ju naturligtvis med en nudelwok på samma ställe som alltid :) Varit kalas väder nästan alla dagar, men idag är det blåsigt. Men vafan de gör ju inge för jag ska ju hem klockan 14.00. Gillar inte att ja ska åka hem, men de är ju behövligt, eftersom det inte är lång tid kavr nu :) Haha!

Ne, om jag skulle ringa till numret som står här framför mig så det blir någon ordning!
Ses ikväll, för en fylla finns ju halv-planerad när jag dyker upp på Grängesbergs perong!

Adjö  

RSS 2.0