Helvete!

Jag har totalt glömt bort att blogga på ett tag nu.. beror på vädret, arbete och alkohol!
Har tillbringat mycket tid på flytbryggan i janken.. skönt. Det kan gärna få va sol fram tills fredag kväll och regna hela helgen för då jobbar jag. Granliden i denna värme är inte i det skönaste laget vill jag lova. Håller på att svettas bort innan klockan är nio på på morgonen/natten.
Ja, för jag har minsann börjat gått upp mitt i natten. Imorse mina damer och herrar stod jag på benen när klockan var tio i sex. Det är inte mänskligt! Usch för tidiga arbeten.

Nu är jag ledig fram tills lördag och tänker minsann både gå upp tidigt och motionera. För nu ska fläsket väck, en gång för alla!

Aa, nu lär jag klippa tå naglarna, de är på tiden.

Ska skriva oftare!

Adjö

Arbete!

Ja, arbete! Kan någon förklara varför man ska jobba. Ja, pengar visst, men vafan. Gå upp i ottan för att gå till ett jobb, det är ju hel sjukt. Sen kommer det papperslappar till ett litet kort som jag har en kod till. Ne, kan vi gå tillbaka såpass långt i tiden att man fick kämpa för sitt levebröd. På riktigt. Ha en liten odling på gården och stånka korv i en rostig gammal kvarn. Ge mig "emil i lönneberga real life" Ja, det kanske inte va så himla lätt då heller, men vafan (igen!) då gjorde man ju det helt för sin egen del. Jag kunde haft ett litet torp i småland, där jag högg min egen ved och hade ett eget litet land med potatis och morötter. Då kunde jag ju åtminstone välja om jag ville. Men ne, nu ska man rätta sig efter den här jävla regeringen som lik förbannat inte kan göra en enda sak rätt. Jobba ska man minsann göra, men inte fan får man nåt för de inte.
Nog pratat om det!

Imorgon är det midsommar. För första gången på många år, ser jag fram emot det. Mycket! Ska va i finska förnedringen med massa folk. Äta och dricka med vänner. Halleluja!

Idag blir det tvätt. Jämpa har sagt att man måste ha något blommigt på midsommar. Tyvärr så klär inte fröken Söderlund i något dylikt. Möjligtvis en blommig keps, men det fick jag inte köpa någon för mamma. Får helt enkelt försöka klura ut något annat som ser, åtminstone, lite somrigt ut. Jaja, de löser sig!

Nu ska jag ringa till Sandra och kolla va könan gör.

Adjö

Pensionister Och Fylla

Ja, denna helg har jag och Jämpa tillbringat med ett gäng alkoholdrickande 45-åringar. Jag och Jämpa slängde på oss mjukisbyxorna i fredags morse och åkte till Ursen. Ett ställe där ingen hör, ingen ser och ingen bryr sig. Kom dit, öppnade en öl och sedan börjades det.
Alla var där skulle man kunna säga. Ja, eller allas föräldrar iaf. Stefan, Evas man, badade naken och Eva skrek åt han när han kravlade upp på bryggan att hon såg ända in i tolvfingertarmen. Kul människa Eva Pers! Hon gick även runt och bar på sin lever igår natt. Hux flux så var denna lever slut. Hon insåg snabbt att denna lever var en plastpåse med rödvin. Gott tycktes det dock vara iaf.!
Aja, nu är de slut på helgen, igen. Börjar minsann jobba på tisdag. Ser faktiskt inte alls fram emot det. Men men, får lov att gå ändå.
Varit och kollat på dam-matchen idag också. Underhållande till hundra procent. Domaren var av en av de sämsta jag sett och irritationen steg mer och mer. Kul.

Nu har vi hyrt film. Ska lägga ut benen och inte röra en fena mer idag. Nya friska tag imorgon.

Adjö

Blond!

Jaha, sitter framför datorn igen. Måste hitta på nå kul känner jag. Jämpa har fått sina skattepengar så hon vill säkert dra på sig spenderarbyxorna. Men det tänker inte jag. Måste lägga upp en budget för denna sommar tror jag.
Mycket att stå i. Planerade i nästan en halvtimme med Maja i telefon idag. Inte blev jag nå klokare för det. Kom endast fram till att ett besök i beito i sommar skall göras och att pride redan är beslutad. Även en tripp till någe soligt land i höst skall hinnas med! Men men, en sak i taget.
Midsommar??? detta fenomen är en fråga i sänder! Vad skall göras, vart skall det firas, vem ska med...JA, listan är lång med hål att fylla i. Förslag?

Aja, helgen var festlig. Ludvika var ok i fredags och falun var ok på lördagen. Köpte en hel massa helium ballonger, jag och jämpa. Synd att detta roliga ljud som kommer fram inte håller i sig i mer än några få sekunder. Vi fick sjunga snuttar för att få ihop en hel/halv låt. Aja, kul iaf.

Idag då... fortfarande förkyld så de får bli fotbollsträning på torsdag ist. Typiskt.
Har iaf blonderat håret. På Tiden var det. Bra
Nu ska ja gå ut å röka.

Adjö

Ut Idag!?

ja, utgång i ludvika idag då.. spännande! not. kommer förmodligen sluta som d alltid gör. ändå hoppas jag på att något oförberett sker. till exempel att efterfesten är någon annanstans än lindvägen. Haha, ne, d är kul på lindvägen. trevliga människor och hög volym. Kalas.
Imorgon blire Falun som sagt. Hoppas även där att något festligt inträffar.

Nästa vecka sätter jag igång me det nya livet. Då blir träning och motion. Alkoholen får lugna ner sig en sväng. På riktigt denna gång. Ska va nyttig och nyktert hela veckan. Iaf hela arbetsveckan. För till helgen blire pensionsparty i Ursen. Mamma & co på nya äventyr. Lika festligt varje år. Hoppas på fint väder!

Nu dricker jag ur burken och öppnar en ny. Skål och ring om ni ska me :)

Adjö

Schema!

Japp, fått mitt schema för sommaren. HAHA. Jobbar nästan ingenting. 60%. Ledig hela tiden, fy fan va skönt d ska bli.
Fotboll idag igen. Herrarna bjuder in forssa för en spännande (hoppas jag) match. Synd på detta väder bara. Är inte alls förtjust i regn och vind. Men men, hoppas på en gnutta sol till helgen iaf. Då ska nämligen brudarna från bärge till storstaden Falun och deras kalas. Hoppas på en trevlig weekend med mycket händelser.
Funderar starkt på att åka på kryssning nästa vecka. Hoppas bärgeflickorna tänker följa med. Vill ju inte skumpa runt själv mitt på Östersjön.

Ne, nu får jag lägga på ett kol om de ska bli nå fotbollstittande.

Tunisien får förövrigt 3 av 5 plus.

Adjö


Intag Av Alkoholhaltiga Drycker

Ja, onsdag.. alkoholen måste i kroppen... håller på att frysa ihjäl. Vart å kollat på grängesdamerna. Duktiga brudar och vinna med 2-1 mot östansbo. Bra!

Ne, har ingen motivation att skriva nå mer idag. Återkommer med huvudvärk imorgon.

Skål och Adjö

Slut På De Roliga!

Ja, nu va tunisien resan avklarad. Fantastiskt fint land. Hade stranden 15 meter från polen, med kokhet sand och väldigt salt vatten. Låg förvisso mest vid poolen, men som sagt så var det som att ligga på stranden för man hörde vågorna.
Badat, solat, druckit och ätit i två veckor. Kalas skönt.
Varit å ridit på en kamel i en timme. Åkte på en förfärligt skranglig häst och vagn dit och bytte av och red kamel hem. Kul.
Ska lägga in lite bilder sen när jag lagt in och fått alla bilder av Bella.
Va på en stor stor stor djurpark också. Stod öga mot öga med en giraff. Ja, de är sant, de va inte mer än 20 cm mellan våra ögon. Hel kul. Stora djur d där. Lite krokodil, lite svart svan, lite tiger och lejon, och massa massa mer.
Vio åkte dock dit på den varmaste dagen, så jag rann... överallt rann det. Så poolen var det enda alternativet när vi kom tillbaka.


Aja, ska berätta lite mer festliga saker sen.
Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till centralen.
Är ju i Göteborg ännu, men idag bär det av hem till brudarna i bärge.

Adjö.. och ska va betydligt bätt´re på att skriva nu när jag är hemma igen  :)

RSS 2.0