Jaha, The End Is Here

Haha.. fan va glad jag är. Vart en sjujävla kul period att vara här, men det är så fruktansvärt skönt att den är över.
Minnersvärda händelser:

Jörgen´s afterski med varm rakia efter en underbar dag på snowboard.
Majas och mina sjukdomar som har kommit titt som tätt
Min vurpa som NÄSTAN slutade med en knockout av en lyktstolpe
Oslotrippen
Majas besök hos doktorn i Gjövik

Lite fler men har ingen på rakarm sådär.

Roligaste kommentaren under dessa sex månader.

Tine (min chef) hade med sig två av sina barn på jobbet en dag. Dom sprang runt och härjade och lillkillen springer in i köket. Efter en mycket kort stund kutar han sedan ut till mamma Tine i receptionen och gapar.

- Mamma, mamma det står en tjuv i köket!!!

Tine följer med han för att han ska visa tjuven. Tine kommer in i köket och lillkillen pekar på en man i 45-års åldern, med mycke skägg, svart jacka och en grön mössa. DET VA JÖRGEN. Har aldrig sett chefen skratta så mycket faktiskt.

Jaha, idag anländer kamraterna.. Dom är nog förmodligen nånstans i norges skogar och åker nu. Hoppas dom kommer snart!!! Fan va jag har längtat/väntat på denna dag. ÄNTLIGEN.

Ne, nu måste jag göras iordning inför kvällens bravader. Detta kan sluta precis hur som helst damer och herrar.
Skriver kanske imorrn, om jag inte är alltför bakis. Annars blir det till att skriva när jag sitter i sverige igen. WII

adjöss

Näst Sista Dagen På Underbara Cafeét!

Ja, ni undrar förmodligen varför jag skriver underbara när jag bara tjatar om att åka hem hela tiden. Men fallet är så att jag har aldrig haft så kul på ett jobb som jag har där. Chefen har absolut inga hämningar och det har förresten inte resten av galningarna heller. Ska också tillägga att det jobbar folk från nästan hela världen där. Nee, nu ljög jag men iaf jäkla många länder.
Dessa länder har jag kommit fram till. Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Ryssland, Holland och Lettland. Det är en salig blandning av människor det.
Trots alla dessa människor finns det några få som jag verkligen kommer att sakna. På riktigt.
Ja, gör min sista dag där imorrn. Konstigt efter ett halvår faktiskt. Kommer ju förmodligen aldrig mer träffa vissa av dem. Några kommer jag ju att återse eftersom jag och Maja planerar en tripp i sommar, men men..

Ja, efter imorrn är det bara en jobbdag kvar, då på hotellet, men vafan. Den är ju över fortare än vad vinden susar.
Hoppas jag iaf. Ne, ska bli lite vemodigt att sluta där med faktiskt, tro det eller ej, men det finns ju vissa som gjort jobbet där betydligt lättare också.
Nu låter det som att jag sitter och storbölar för att jag ska sluta.. HAHA, så är det absolut inte. Jag kunde knappt va gladare.

Nu måste jag gå och fixa iordning mig lite. Ska gå och ta EN öl när Maja slutar. EN öl idag, inte en droppe till vill jag lova. Det räcker med att man ska festa lördag och söndag.

Ses snart alla grbg-bor. Vare sig ni vill eller inte :)

Adjö

Leira, Peppes, Städning og Mamma Mia!

Ja, dagen idag har varit givande på många vis. Började med att gå upp, klä på mej och borsta tänderna (ganska vanligt)
Sen skulle vi gå till bussen och åka till leira för pappershelvete. Såg Christians bil utanför bergo så vi skickade ett sms och frågade om han ville skjutsa oss ist. Tack gode gud. Han gjorde det. Annars tar ju bussen 1 1/2 timme. Åkte till skattekontoret, fixade till papprena och Snälla Christian väntade på oss. TACK!
Kom hem, trötta som as, gick och åt på jobbet, kom hem och somnade lika tungt som en björn på vintern. Vaknade runt sju snåret. Hungrig igen. Gick till Peppes pizza och tog en förrätt och en efterrätt sen va den hungern borta.

Kom hem igen och både jag och Maja fick damp på hur det såg ut i vårat rum. Tog tag i saken och städade bort allt lort. Maja har även packat en väska. En STOR väska. Jag tar mitt på Onsdag kväll. Är ledig och har förmodligen mer motivation då.

Nu ska jag hitta nåt festligt att titta på... Måste sova om en stund. Börjar 09.00 imorrn. Det är fruktansvärt tidigt i min värld. Iaf när jag ska jobba till 18.00. OCH är själv på jobbet hela dagen. Jaja, sista långa dagen att jobba iaf. Sen blir det glass tider fram till THE END!

Gonatt och adjö kamrater och bekanta

Helvetes Söndag Med Bra Slut!

Idag kan ha varit den värsta dagen på mycket länge. Det hela började med att jag var tvungen att gå upp. Somnade kanske fem imorse. Slutade jobba halv ett i natt och det var sjujävla svårt att sova när Discot intill känns som ett raveparty i sängen. Jobbade på ett överfullt Jotun, inkludera då också att vi jobbade 4 st när vi normalt jobbar fem. M. Det innebär alltså förlust på väldigt massa saker. FAN! Jaja, jag och Silje styrde iaf upp det till slut och fick ut alla innan halv sju.
Tacka gud då för att Maja hade gjort iordning mat till oss. Gott.!

Hur som helst så har helgen vart lugn. Jobbat, sovit och ätit. Det är det som gjorts.!

Sista veckan nu på ett halvår. Känns helt sjukt att man ska hem om en vecka. Trevligt. Har ju lite att göra direkt man anländer, men det ordnar sig.

Nu blir det nog till att sova snart minsann. Ska upp tidigt, åka buss och grejja papper imorrn. Sen är det bara 5 arbetsdagar, tjofuckingho.

Adjöö

Packa Pappas Kappsäck!

Ne, jag har inte börjat packa än...ska ta tag i det på måndag. Då blir det till att försöka organisera upp allting! Det kommer att bli tufft att få in allt i bilen. Men jag hoppas att mina kära kamrater inte tänker ta med sig överfullt med saker. Det ordnar sig!

Fint väder idag.. och varmt. Säkert 15 grader iaf. Och snön håller på att försvinna. Thank you lord!
Ska och jobba idag. Ser inte alls fram emot det, men men. Det går nog fort hoppas jag!
Ledig imorrn iaf. Ska och fixa papper och sånt så det blir ju inte till att ligga på latsidan då heller.!

Denna såkallade norgevistelse är alltså snart över och jag har nog inte varit så här glad på många år. Skönt!


Nu ska jag ta tag i mitt ansikte. Se åtminstone lite hyfsad ut när gästerna kommer.

Adjö

p.s Jörgen har rakat av både mustach och skägg, ska därför gå till jobbet tidigare så jag har nåt att skratta åt  =)

Påskaftonsjävel!

Jaha, påskafton alltså. Ne, gillar inte påsken. För mycke ståhej för en sådan liten sak som Jesus. Jag har inte riktigt kläm på vad som skedde med han, men jag tror att han uppstod eller nåt. Aja, så lite bryr jag mig iaf.
Andra påskedag imorrn, ja dom säger så här i cp-norge. Konstigt men sant. Ska dock bara jobba imorgon sen är jag ledig måndag. Bytte måndagen mot nästa lördag. De va sjujävla tur för imorrn fyller Maja år och alla som jobbar här ska ut och fira att säsongen typ är över. Så jag räknar med att det blir ganska sent. Men men, man har väl vart med förr ,HAHA.

Ja, och idag ska väl minsann alla kära vänner ut hemma. Tack Jämpa för att du ringde och påminde mig om det. Jag är inte alls avundsjuk på de. Tror ni kommer få en tråkig kväll :) Ne, skojja bara. Dom får det säkert kalaskul. Dom asen :)

Ja, nedräkningen är i full gång.
Om 15 dagar kommer mina kära vänner Jämpa och Camilla.
Om 17 dagar får jag se mitt underbara Sverige igen.
Om 20 dagar ska farsgubben ha 50-års kalas
Om 36 dagar ligger jag på stranden i Tunisien.
Har mycke saker att se fram emot.
Men men, måste klara av dom här två veckorna i Norge som är kvar, inna jag kan glädjas åt det som komma skall :)


Nu ska jag ta mig en röjk.

Ha de då "Nils"

Adjö

Tv Eller Dator

Har försökt komma på vad jag absolut inte skulle klara mig utan av Tv eller Dator. Efter lång funderan tog jag beslutet att jag får klara mig utan tv. Inte för att jag måste välja men om jag var tvungen. Man kan ju se alla tv program på internet så klart att datorn är mer tillhands.

Ok, nu har jag en sjujävla lång helg framför mig. Jobbar  fram tills tisdag och mycket att göra. Usch. Sen måste vi åka till Leira och grejja alla papper på onsdag, sen blir det jobb igen. Men det känns ganska okej ändå. Tänkte jobba på nu så tiden går fort och snön smälter.
Undrar hur det ser ut hemma? Kanske som här ungefär. Slask, mölj, lerigt, och grått. Idag har det dock varit ganska varmt.
Va och åt lite frukost på jobbet, gott. Sen gick vi till intersport och kollade rean. Mycke rea. Alla Nikita kläder på rea. Åhh. Jag ska sätta över mina pengar så  jag har bestämt att inte handla så mycket innan jag åker hem. Maja hittade en kalas tröjja. Hur fin som helst. Rea också. Den köpte hon minsann och jag är inte ett dugg avis : /

Nu blir det till att kolla på tv hela kvällen (igen). Den här sängen brakar snart ihop så mycke som jag ligger i den.
På söndag fyller Maja år, då ska det firas. Jag ska ta det lugnt, men firas ska de.

Ha en trevlig påsk kära vänner och kamrater.

Adjö

Underbara Snöstorm!

ja, nu snöar det alltid. Har nog kommit ungefär en halv dm i natt. Kul tycker jag för ¨då ser man inte alla människor.

Har fastnat för poker.. Fråga mig inte varför, men kul som tusan är det. Bra sysselsättning när jag ligger själv i cp-källaren.
Okay, Ledig idag alltså. Det blir inte många knop gjorda idag. Ska gå och fika strax, bara Maja rultar sig ur sängen.
Blir nog bara en fika på Bergo idag, orkar inte gå längre än runt huset faktiskt!

Ne, rise and shine vänner. Angelica är på bra humör och det snöar i Beito. Kan det bli bättre.

Adjöö

Lördag!

Fan va varmt det är ute. Säkert 20 grader i solen. Jaja, orkar likförbannat  inte gå utanför dörrn. Alla människor börjar komma nu till påsk. Och det är inte lite de.
Jaha, näst sista dagen på sjukskrivningen då. Skönt att börja jobba lite igen faktiskt. Kommer förmodligen inte vara lika glad över att jobba när jag skriver nästa lördag, men men.
Jaha, nu är det bara 22 dagar kvar till jag får se några välbekanta ansikten. Längtar nästan ihjäl mig. Ni har kanske hört detta förr, men det ska bli så fantastiskt skönt att åka härifrån.

Ja vad har hänt?  Blev på tok för full i torsdags. Skulle till svingen och dricka EN öl. Jojävlar va. Martin va där, det innebar sambuca. Och sambuca kan vara det farligaste om man ska ta det lugnt. Så lugnt blev det inte. Slutade med efterfest vid oss. Jörgen köpte en flaska sprit när svingen stängde. Den delade vi broderligt när vi kom hem. Hade fruktansvärt för mycket hög musik på också. Klockan va ju nästan sex och stackarn i rummet brevid oss börjar jobba klockan nio.
Jaja, så är de.

Katten är mycket piggare, men har fortfarande ett otäckt sår på benet. Tror vi måste åka till djurdoktorn faktiskt.
Tar det nog samtidigt som vi ska åka till Leira och grejja med skattepapprena. Hoppas på en rejäl summa när jag är klar, hehe.

Ne, nog om allt. Ska röka lite dyra ciggaretter nu så det svider lite i spargrisen.

Adjöss

Drink Test!

Ja, gårdagen var lite festlig. Maja slutade runt halv tio, då gick vi och åt lite, jätte, god mat på peppes pizza. Pizzan smakar helvete, men de har lasagne som är skapad av gud. Tog en fantastiskt god efterrätt också. Choklad, glass, chokladsås osv. Himla gott. Tog en drink till efterrätten också. Tänkte väl att en drink satt fruktansvärt på sin plats.
Gick hem och tänkte kolla på nå tv men då ringde  minsann Jörgen och sa att vi skulle gå till svingen och ta en öl.
Japp, bytte om lite fort sådär och kilade dit.
Blev ingen öl. Det började med en long island ice-tea, mycket mycket god drink. Mitt förslag. Sen var det Jörgens tur. DÅ blev de nån annan sorts drink. Det var päroncognac och 7up. Jätte jätte gott. Sen var det Majas tur, men segdrickaren själv hade ju halva kvar när jag och Jörgen hade slut. Så Jörgen tog en caprigna (haha, stavas förmodligen på nåt helt annat sätt) och jag tog en till päron/7up drink. Jörgens caprigna smakade helvete. Märkligt, eftersom jag drack det sist vi var på arnolds. Hur som helst så mellan dessa drinkar pratades det alltså om drinkar. Jörgen sa att han tyckte bambus var sjujävla god. Jaha, inge mer me det. Efter 2 minuter stod det där ett glas med bambus som barrtendern hade hört vi pratat om. Fy farao vilken otäck sak. Ja, det är alltså rödvin och cola och massa is. Fyy!
Jaja, Maja tog till sista drink choklad och nå mer i. Smakade endast sprit och susiga det blev vi.
Sen gick vi hem. Trevlig kväll. Trött idag.

Nu börjar iaf katten bli lite bättre. Haltar fortfarande, men har ätit och druckit okej idag. Skönt!

Ne, nu bär det av till fablernas värld en stund. Ska bara hitta nå spännande  först.

Andra april förresten. Det innebär att det är 24 dagar kvar. Wiie!

Adjö


Smartjävlar!

Jaha, trött som ingen annan idag. Fick lova att vakna klockan halv nio idag. Skulle ringa läkaren. Blev sykmeld tills söndag. Där sätter jag ner min fot och säger stopp. Nästa vecka är ju som bekant påsk, och då behövs all hjälp härikrokarna. Men men, långtråkigt att ligga här och glo tills söndag, men enligt doktorn så måste foten vila. JAHA, men resten av mig behöver inte det. Trassligt!

Ja, efter pratet med doktorn skulle jag gå och ta ett kontoutdrag och kolla om min lön hade kommit in, eftersom jag skulle ge Mr.Ove 2000 idag. (telefon) Öppnade dörren och kollade om, som vanligt, katten låg på sin stol utanför våran dörr. Nehe, kollade ner på golvet på en filt brevid. Där låg den, ihop skrynklad och blodig. Någon hade alltså släppt ut katten i går kväll och så hade den fått stryk av något inatt. JÄVLA CP-IDIOT-HELVETES-MÄNNISKOR.
Har mycket klart och tydligt förklarat för alla som bor här att vi ska stänga dörren för katten smiter ut på natten annars. Den får gärna gå ut på dagen för då kan vi ta in den på kvällen. Men cp-idioterna har tydligen inte fattat det.
Nu ligger katten iaf utslagen på soffan. Den kan gå, men haltar och den har druckit vatten så den är nog uppe och härjar runt fortare än kvickt, MEN ÄNDÅ!

Jaha, om man skulle gå och röka litegrann, hade vart gott nu faktiskt.
Japp, får bli en sväng ut i den helt underbara korridor vi bor i.
Lägger in en bild så ni får se själva och beundras.


Adjö

RSS 2.0