Pensionister Och Fylla

Ja, denna helg har jag och Jämpa tillbringat med ett gäng alkoholdrickande 45-åringar. Jag och Jämpa slängde på oss mjukisbyxorna i fredags morse och åkte till Ursen. Ett ställe där ingen hör, ingen ser och ingen bryr sig. Kom dit, öppnade en öl och sedan börjades det.
Alla var där skulle man kunna säga. Ja, eller allas föräldrar iaf. Stefan, Evas man, badade naken och Eva skrek åt han när han kravlade upp på bryggan att hon såg ända in i tolvfingertarmen. Kul människa Eva Pers! Hon gick även runt och bar på sin lever igår natt. Hux flux så var denna lever slut. Hon insåg snabbt att denna lever var en plastpåse med rödvin. Gott tycktes det dock vara iaf.!
Aja, nu är de slut på helgen, igen. Börjar minsann jobba på tisdag. Ser faktiskt inte alls fram emot det. Men men, får lov att gå ändå.
Varit och kollat på dam-matchen idag också. Underhållande till hundra procent. Domaren var av en av de sämsta jag sett och irritationen steg mer och mer. Kul.

Nu har vi hyrt film. Ska lägga ut benen och inte röra en fena mer idag. Nya friska tag imorgon.

Adjö

Kommentarer
Postat av: Jämp

Måste kommentera och poängtera! Uppmärksamma att du skrivit nya FRISKA tag i morrn! Nu får du stå för ditt ord ;) moahahahahahahaha Heja Urs...

2009-06-14 @ 23:40:29
URL: http://jennyerixon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0