Kräftskiva alá sverige..

Mmmm.. va ju meningen att vi skulle ha kräftskiva imorrn.. Hmm, Martin hade glömt att beställa kräftor så den är uppskjuten till och med tisdag eller onsdag. Jaja, sådant är de!
Ikväll är de dags för den vanliga-vecko-vinprovningen. Förra veckan utsågs chianti som ett bra val till husets. Denna vecka är det lite mer vad som gäller till vad. Kan bli spännande. Ska bara servera gästerna först :)

Nästa vecka bär de av till Beito för en helg i trevligt sällskap och alkoholens tecken. Kan också bli hur spännande som helst. Ledig för första gången sedan jag kom är det då. Sova, de ska bli skönt!

Vädret blir inte bättre. Har insett att värmen ligger många månader bort och att kylan kryper sig på. Mer och mer. Snön har dock försvunnit vilket innebär att vinterdäcken får ligga kvar i skuffen ett tag till, innan Martin så himla gärna byter till dem :)

Igår blev de en sväng till Hemsedal. Martin behövde skjuts för att hämta sig traktor och passade i samma veva på att bjuda oss på fika i skidorten. Lite pladder i en timme eller så och Martin e en rolig filur minsann.
Han har till exempel varit "anonym" i ett år under sin kock utb. Han ville pröva hur det var att vara en ensamvarg så han var det under ett år i skolan när han va typ 22-23 år. Martin är alltså den som pratar mest på hela golsfjellet annars så hur han klarade detta är över mitt förstånd. Aja, kul att lyssna på iaf!

Nu ska jag vila ryggen en stund innan gästerna beställer sin Lindeman, christer berens eller marques.

<adjöööö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0